دستگاه جوجه کشی

دستگاه جوجه کشی

دستگاه جوجه کشی

دستگاه جوجه کشی

برای روش اندازی مرغداری کوچک چه اندازه دور و بر نیاز است?

 شما هیچ جور محدودیتی برای اینکار ندارید، از یک انباری 20 متری گرفته تا یک چهار دیواری 100 الی 200 متری می تواند برای راه و روش اندازی مرغداری کوچک و رویش و گوشتی کردن مرغ ها به طور کامل مناسب هستند، در صورتی‌که شما در لبه شهر یا ده هستید مطمئنا در ایوان و دور و بر منزل خویش چمنزار دارید، این چمنزار ها برای مرغ ها بسیار لازم هستند آنان را می توانید روزانه چند ساعت در چمنزار رها فرمایید تا بچرند . 


ولی این کاملا بستگی به شما داراست احتمال دارد شما زمین آزاد متعددی در اختیار داشته باشید و بخواهید آن ها را آزادانه در این محیط رشد دهید یا این که این‌که صرفا یک انباری داشته باشید و مرغ ها را باطن این فضای رمز پوشیده رشد دهید . به هر حالا اندازه درآمد شما با دقت به فضایی که در اختیار دارید و تعداد جوجه هایی که پرورش می دهید تماما متغیر خواهد بود . 


در حالتی که قصد پرورش مرغ در باغچه تان را دارید این باغچه باید به طور کامل ایمن باشد یعنی بایستی از دیوار یا این که فنس برای حصار کشی باغچه بهره ببرید، زیرا ممکن می باشد حیوان‌ها وحشی مانند روباه یا شغال به پرندگان یورش کنند و احتمال فرار مرغ ها نیز وجود دارد، هم چنین وجود یک آشیانه گرم نیز در باغچه الزامی هست تا مرغ ها هنگام نیاز به استراحت یا تخم گذاری به لانه بروند . 


دستگاه جوجه کشی


چه‌طور 

مکان زمینه حیث را برای روش اندازی مرغداری کوچک تجهیز کنیم؟ برای منش اندازی مرغداری کوچک در صورتی که یکی از مکان های فوق را دارید، درحال حاضر نوبت به تجهیز نمودن مکان مورد حیث می رسد . فرقی نمی نماید که مرغ ها را در سالن یا انباری و یا این که باغچه پرورش می دهید، همگی این مکان ها می بایست مجهز به امکانات زیر باشد، اما برای پرورش مرغ در باغچه هم نیاز به مکانی نظیر انباری خواهید داشت چون در فصل زمستان و هنگام تخم گذاری به طور کامل لازم خواهد بود . 

این امکانات عبارتند از: 

الف 

– دانخوری : 

برای این منظور دانخوری های زیادی در بازار وجود دارااست و نمونه آن نیز در فروشگاه eig-shop وجود دارد، البته درصورتی که خودتان می خواهید دانخوری بسازید، خوب تر میباشد از وسایل با کیفیت و با استمرار درست نمائید تا مبتلا شکستگی نشده و زخمی شدن مرغ ها را به دنبال نداشته باشد . 


ب 

– آبخوری : 

آبخوری نیز همین طور! برای ساخت آبخوری هم وسایل متعددی وجود دارد، کارایی کنید همانند دانخوری از وسایل با کیفیت بسازید تا سالمی مرغ های شما را تهدید نکند . در صورتی‌که وقت کافی برای ساختن دانخوری و آبخوری ندارید می توانید آنها را از فروشگاه eig-shop خریداری فرمائید . 


ج 

– هیتر مرغداری : 

برای گرم کردن مرغ ها در فصل فصل‌زمستان وجود یک هیتر مرغداری کوچک کاملا حتمی خواهد بود . در صورتی که تالار قضیه نظر شما فراوان کوچک و در حد 10 الی 15 متر می باشد نیازی به خرید هیتر منحصر مرغداری نخواهید داشت، یک بخاری گازی کوچک هم می تواند این مکان را گرم نگه داراست البته در شرای سالن شما دارنده بعد ها 100 الی 200 متر می باشد، خرید یک هیتر گلخانه ای یا این که هیتر منحصر به فرد مرغداری از ضروریات خواهد بود . 


لطفا به این نکته نیز اعتنا کنید که در فیس سرد بودن محیط مرغ ها، آن‌ها کار کشته به تخم گذاری نخواهند بود، بنابراین در حالتی که می خواهید در فصل فصل‌زمستان نیز تخم مرغ محلی داشته باشید مسلما محیط آن‌ها را گرم نگه دارید . بعلاوه گرم بودن محفظه مرغ ها در کاهش بیماری و ارتقا سرعت رشد هم تاثیر خواهد داشت . 


در مورد 

– رطوبت ساز و فن های تهویه : 

خرید این دو دستگاه هنگامی حتمی خواهد بود که تالار رشد شما بیش از 200 متر متراژ داشته باشد . کاربرد رطوبت ساز برای ساخت رطوبت خنک در فصل فصل تابستان و رطوبت گرم در فصل فصل‌زمستان می باشد، نیز چنین فن های تهویه علاوه بر تهویه محیط تالار به خنک نمودن تالار در فصل فصل‌تابستان هم یاری خواهد کرد . 


البته در شرای سالن رویش شما در حد 10 الی 15 متر می باشد، وجود یک رشته متوسط به تهویه سالن و خنک نمودن آن امداد خواهد کرد . 


ه 

– پوشال یا این که خاک اره برای کف سالن : 

وجود پوشال یا خاک اره از تر و لجنی شدن کف تالار خودداری خواهد کرد و بوی بد فضولات را هم تا حد متعددی خواهد گرفت، نیز چنین در فصل زمستان نیز به گرم شدن مرغ ها امداد خیلی زیادی خواهد کرد، به طبع کف تالار یا لانه را با یک عدد از این دو ماده بپوشانید . 


و 

– ساخت لانه برای تخم گذاری : 

همینطور 

بخوانید : امکانات 

مورد نیاز رشد جوجه کبک از مزایای رویکرد اندازی مرغداری کوچک این می‌باشد که قسمتی از درآمد شما را تخم مرغ های محلی تشکیل خواهد داد . بنابراین حتما باید از لانه های با کیفیت و جذابی برای آن ها به کار گیری کنید تا مرغ ها هنگام نیاز به استراحت یا در مواقع تخم گذاری به باطن لانه برود . لانه را نیز همانند دانخوری و آبخوری می توانید از وسایل های به دور انداختی بسازید، وسایل هایی مانند دبه، گالن، سطل، جعبه میوه و… مورد های قابل قبولی برای ایجاد آشیانه می باشد، به طبع باید کف لانه را با پوشال یا این که خاک اره بپوشانید تا مرغ کاملا احساس راحتی داشته باشد . 




تعیین 

مناسب برای روش اندازی مرغداری کوچک گزینش 

مناسب برای خط مش اندازی مرغداری کوچک 


مرغ 

مولد – جوجه – تخم نطفه دار کدامیک برای رویکرد اندازی مرغداری کوچک مطلوب است؟ شما این سوال را وقتی از خود خواهید پرسید که مکان مورد لحاظ را تماما تجهیز نموده اید یعنی قضیه شیوه اندازی مرغداری کوچک را به طور کامل پشت سر گذاشته اید و و نوبت به خرید مرغ و خروس یا این که تخم نطفه دار می برسد . تصمیم تماما با خودتان است، در صورتی‌که می خواهید تعداد متعددی مرغ و خروس رشد دهید بدین ترتیب خوبتر میباشد عمل خود را با خرید تعدادی تخم نطفه دار از مکان های دارای اعتبار و یک دستگاه جوجه کشی صنعتی ابتدا کنید، جوجه ها پس از 21 روز از تخم خارج خواهند آمد و جیک جیک شان سرتان را خواهد برد، وظیفه بعدی شما تغذیه این جوجه ها می باشد که در ادامه توضیح خواهیم داد . 


اگر مکان کوچکی دارید و قصد رویش 10 الی 15 مرغ و خروس را دارید، بهتر می‌باشد چند جوجه یک روزه یا این که یک هفته ای خریداری نموده و آنان را رشد دهید تا نهایتا بالغ گردیده و آماده تخم گذاری یا این که فروش شوند . این جوجه ها پس از 5 الی 6 ماه به عصر بلوغ رسیده و مهیا تخم گذاری می شوند، آن‌ها به زمان 7 الی 8 ماه تخم گذاری خواهند نمود، بعد از آن به زمان تولک (پرریزی) می فرایند در این مدت شما می توانید آنان را بفروشید و مرغ های جوان دیگری را جایگزین آن ها نمایید تا دائما مرغ های تخم گذار داشته باشید . 


حالت سومین نیز وجود دارد، شما می توانید یک‌سری مرغ تخم گذار و یک خروس خریداری فرمائید و 5 ماه جلو بیفتید، معمولا به ازای هر چهار یا این که پنج مرغ یک خروس در نظر می گیرند، وجود خروس برای تولید تخم نطفه دار اضطراری خواهد بود . مرغ ها پس از تخم گذاری بر روی آن ها کرچ خواهد شد و پس از 21 روز شاهد جوجه شدن تخم ها خواهید شد . ولی در صورتیکه می خواهید میزان تخم گذاری مرغ ها ارتقا یابد، از کرچ شدن آنها پرهیز نمائید تا هر روز برایتان تخم بگذارد، البته در‌صورتی‌که مرغ تان کرچ شد دیگر تخم نخواهد گذاشت . پس نتیجه می گیریم که خرید یک دستگاه جوجه کشی خوب و ارزان بهترین گزینه برای ایجاد جوجه می باشد و کرچ کردن مرغ ها مناسب نمی باشد . 


نکات کلیدی هفته اولیه پرورش جوجه گوشتی

 در این مطلب بصورت خلاصه نکات دارای اهمیت هفته اول رویش جوجه گوشتی توضیح داده می شود که امید‌واریم برای شما کاربران گرامی مفیده منفعت قرار گیرد . 

پرورش جوجه گوشتی با توجه به ترقی های ژنتیکی انجام گردیده در قضیه رویش و ضریب تبدیل غذایی ، کوتاه شدن دوره رویش ( وزن 2200 در 35 روزگی ) و همینطور به برهان رویش صعودی حدود 4 الی 5 در هفته نخستین ، مدیریت این دوران از اهمیت بسیار زیادی برخوردار می باشد که برای رعایت آن باید به مسائل ذیل توجه کرد: آب مطلوب در رویش جوجه گوشتی : در اختیار گذاشتن آب تندرست ( دارنده TDS مناسب ) ، جدید و عاری از هرگونه آلودگی میکروبی در بدو ورود جوجه به سالن الزامی می باشد . 


 دمای آب مصرفی نباید خیلی سرد و یا خیلی گرم باشد، به این خواسته مخازن آب یک‌سری ساعت قبلی از ورود جوجه در باطن تالار قرار داده شوند . ( دمای مطلوب آب در بین 20 تا 25 درجه سانتی گراد می باشد ) استعمال از آبخوری های کله قندی به تعداد یک عدد برای 50 قطعه جوجه اضطراری می باشد که هر توشه پس از شستشو مجددا مالامال گردند . همچنین آبخوری های کله قندی طوری در فضای تالار پخش شود که پرنده برای تناول کردن آب بیش از 1 متر رویکرد نرود . در صورت به کارگیری از آبخوری نیپل طول آن طوری تهیه و تنظیم گردد تا نازل های نیپل برابر با پشت پرنده قرار گیرند . همچنین به مراد پرهیز از گرفتگی لوله ها سعی شود در میان برهه زمانی از ضدعفونی کننده های پراکسید هیدروژن به کارگیری گردد . ماشین جوجه کشی دی کیو شاپ دان ( تغذیه مطلوب در رویش جوجه گوشتی ): به کارگیری از دان سوپر استارتر به شکل پلت به عوارض ذیل تاثیر بسزایی در وزن گیری و همچنین جذب بهتر کیسه زرده دارد . 

1 . فرآیند حرارت مرطوب باعث افزایش قابلیت هضم طعام می شود . 

دستگاه جوجه کشی

2 . پخش یکنواخت مواد مغذی در خوراک یکنواختی گله را به همپا خواهد داشت . 

پلت نسبت به دان آردی خرابی پذیری کمتری دارد، دان پلت حق تعیین پرنده را می گیرد . وزن ایده آل در 7 روزگی حدود 4 الی 5 برابر وزن نخستین پرنده می باشد . به ازای هر 70 قطعه جوجه یک سینی دانخوری در لحاظ گرفته شود . قبل از ورود جوجه دان روی رل کاغذی و داخل سینی ها ریخته شود و کله قندی ها مالامال شود . 

انتقال جوجه ها بلافاصله بعد از تحویل


قراردهی جوجه ها - پس از تحویل جوجه ها باید بلافاصله در محدوده جوجه ریزی تخلیه شوند ، باقی ماندن به مدت طولانی در باکس ها موجب کم شدن بیشترآب تن پرنده ها می گردد که این قضیه در غایت افزایش تلفات اولیه و کاهش پتانسیل رشد را به دنبال خواهد داشت سازه براین جوجه ها باید در اسرع وقت ازجعبه ها در دور و اطراف آبخوریها تخلیه شوند . - در برهه زمانی تحویل گله باید کلیه کارکنان مرغداری قرنطینه و بهداشت را رعایت کرده لباسهای متحدالشکل و چکمه پاک و عاری از آلودگی بپوشند ” تنظیم غیر مطلوب دانخوری ها سبب افزایش ضایعات دان می شود ، در این شرایط ضریب تبدیل غذایی بالا رفته و درفیس مصرف دان حاوی اجرام بیماریزا بوسیله جوجه های گوشتی احتمال خطرآلودگی باکتریایی اکثر خواهد شد . 

“ . - بعد از تخلیه جوجه ها باکس های حمل جوجه بایستی سریعا از سالن مرغداری بیرون شده و معدوم شوند . - سیستم تهویه به هنگام ورود جوجه ها بایستی خاموش باشد . - پس از تخلیه جوجه ها باید خلق و خوی و کردار آن ها به توجه ذیل محاسبه و در دست به دست آوردن قرار گیرد ( معمولا 6 ساعت آن گاه از ورود، جوجه ها آرام می گیرند) . - کلیه داده ها گله می بایست به طور فارغ از نقص تصویب شوند ( نژاد جوجه ها ، تاریخ هچ جوجه ها، وزن جوجه ها در هنگام ورود به سالن پرورش، تاریخ تحویل جوجه ها ، مشخصات کارخانه جوجه کشی و . . .) . - لازم می‌باشد جوجه های وازده ، فلج ، زخمی و دارای شکل غیر طبیعی سریعا از گله حذف شوند، زیرا محافظت آن ها صرفا باعث ساز ارتقا هزینه خواهد شد و میزان تولیدشان نیز قلیل خواهد بود واین برنامه بایستی در ارتفاع دوره رشد به طور تروتمیز انجام شود . - نمونه برداری و خونگیری از گله جهت ارسال به آزمایشگاه برای اطلاع از وجود مایکوپلاسماها ، سالمونلاها و همچنین تیتراسیون و . . . با اعتنا به برنامه ریزی مدون بطور منظم انجام شود . - چکیده که در تالار برای پرنده ها در نظر گرفته می شود می بایست آسان ، گرم ، منزه و بهداشتی باشد وبتواند از جوجه های جدید متولد گردیده به خیر و خوبی نگهداری کند . ادامه دارااست . . . دستگاه جوجه کشی 

منابع: 1-راهنمای رویش نژادهای همگانی در جمهوری اسلامی ایران . 2-راهنمای کامل پرورش طیور (انتشارات اداره اقتصادی کوثر) World Poultry & Poultry Science & The Poultry Site 3 -سایتهای: رئیس منابع حرارتی - سیستم تهیه حرارت تن جوجه های گوشتی نابالغ تکامل یافته نیست و حاذق به تهیه و تنظیم حرارت تن خود در مواجهه با هوای بیرون از دستگاه جوجه کشی نیستند ، بدین ترتیب تهیه حرارت مناسب جایگاه طیور گوشتی در طی هفته نخستینزمان پرورش از اهمیت خاصی برخوردار می‌باشد ، بدین منظور ضروری می‌باشد قبلی از ورود جوجه ها دمای سالن را به حد مناسب رساند . - در روز اولیه حرارت مطلوب دستگاههای گرم کننده سالن در 5 سانتیمتری بستر بایستی 32-30 جایگاه سانتیگراد ودر آخرها هفته نخستین 29-28 رتبه سانتیگراد باشد . - برای اینکه جوجه ها زیاد از منشاء حرارتی( مامان مصنوعی) به دور نشوند محیط دستگاه های گرم کننده را حصاربندی می کنند .حصار در مسافت80 تا 90 سانتیمتری از دستگاه گرم کننده به طور دایره ایی نصب می شود . - خوی جوجه ها شایسته ترین علامت برای مطلوب بودن جایگاه حرارت سالنمی باشد ، به طوریکه از روش طریق پخش آن‌ها در محدوده جوجه ریزی می بضاعت و توان و توانایی به مقدار مرتبه حرارت محل رویش جوجه ها پی موفقیت که به فیس پایین می باشد : 1- دمای مطلوب : جوجه های شاداب با پراکندگی یکنواخت در محدوده جوجه ریزی دیده می شوند . 2- دمای خیلی بالا: جوجه هااز دستگاه گرم کننده فاصله می گیرند و در این وضعیت ساکت ، درحال نفس نفس زدن وسرو پر و بال و مالامال افتاده میباشند . 3- دمای خیلی پایین: جوجه ها در پایین دستگاه گرم کننده جمع می شوند ، پرسر وصدا وصدای آزار دهنده دارا هستند . 4- کوران هوا: در این موقعیت جوجه ها در ناحیه ایی یگانه از محدوده جوجه ریزی ازدحام می نمایند . معمولا برای اطمینان فارغ از نقص از این که جوجه ها گرمای قابل قبولی را دریافت می کنند می بایست دماسنجهایتالار و همینطور ترموستاتهای دستگاههای گرم کننده را کنترل کرده و ازصحت کارکردشان اطمینان حاصل نمود . - به طور معمول دماسنج ها و ترموستاتها بایستی در 20 سانتیمتری بالای رمز جوجه ها قرار گیرند . 

اصول و آموزش پرورش فنچ در خانه

تکثیر فنچ در خانه در یک مکان ۲۰ متری فنچ یا سهره (Finch) پرنده ای زیاد خوشگل و پر جنب و جوش می باشد و از این رو قضیه اعتنا بخش اعظمی از علاقه و عشق و علاقه مندان به رویش فنچ و دوست داران آن می باشد . این پرنده دارنده جور های متعددی در سراسر دنیا میباشند و هر کدام نیز دارنده خصوصیت های ظاهری یگانه خود هستند، زیستگاه اصلی فنچ ها بیشه ها و بخش ها کوهستانی مرزو بوم های استرالیایی و اروپایی می باشد، ولی امروزه در همه جای دنیا شاهد رشد و محافظت این پرنده زینتی هستیم . توصیه می‌کنیم نوشته داده ها جذاب در مورد فنچ را مطالعه نمائید . 

یادگرفتن رویش فنچ در منزل رویش فنچ در خان از جمله شناخته گردیده ترین دسته های فنچ ها می توانایی به فنچ زبرا ، فنچ راه روش ، فنچ نرگسی ، فنچ بنگالی ، فنچ پیشانی قرمز، فنچ سفید، فنچ رنگین کمانی، فنچ گلدین، فنچ دم زرد، فنچ ساده، فنچ سینه سرخ، فنچ بلوطی، فنچ نواری و … اشاره نمود . شما به تیتر کسی که جدید می خواهد کار رویش و تکثیر فنچ را آغاز نماید .، بایستی گونه نژاد های زمینه لحاظ خویش را گزینش کنید، برخی از نژاد ها مانند فنچ زبرا ( حفظ جوجه های فنچ زبرا ) دارای مقاومت بدنی بالایی در برابر سرما، گرما و بیماری می‌باشند و در پیش‌روی برخی دیگر از فنچ ها مثل فنچ رنگین کمانی و فنچ گلدینی تحمل متعددی در برابر تغییرات آب و هوایی ندارند و رویش این گونه بایستی مشکل‌ها متعددی را متحمل شد . همگی نژاد هایی که به آن ها اشاره نمودیم دارای مشتریان مختص خودشان می باشند و با اعتنا به کشش بازار می توانید نژاد های زمینه حیث خویش را انتخاب و پرورش دهید که در این نوشته از EIG-SHOP قصد ما نیز نصیحت کامل شما برای رویش اشکال فنچ ها در یک مکان ۲۰ متری می باشد .  دستگاه جوجه کشی

۱- مکان مسلماً اولین مورد ای که پیشین از آغاز بکار رویش بلدرچین باید مورد اعتنا قرار گیرد، موضوع تهیه مکان مطلوب برای رویش فنچ ها می باشد، از آنجایی که فنچ ها پرندگانی بسیار مالامال جنب و جوش و تیز هستند، براین پایه آن‌ها را نمی بضاعت در قفس های کوچک و نیم متری نگهداری نمود، به همین مراد وجود مکانی سربسته با ۲۰ متر مربع متراژ و ۲ الی ۳ متر ارتفاع مکانی زیاد مطلوب برای رویش ۲۰۰ الی ۳۰۰ فنچ بالغ و مولد می باشد . پس در صورتیکه شما چنین مکانی را در ایوان خانه، ذیل زمین، انباری، پشت بام و یا محل فعالیت خویش سراغ دارید . می توانید از آن به تیتر محل رشد و تکثیر فنچ ها نتیجه ببرید . 

۲- میله و آشیانه دومی اقدامی که باید پس از تهیه و تنظیم مکان انجام دهید . تجهیز نمودن مکان قضیه لحاظ به میله و لانه می باشد، میله نشیمن برای فنچ ها حتمی می باشد زیرا آنها عادت به استراحت و نشستن روی میله ها دارند . توجه فرمائید که کالا میله ها از فلزات اکسید پذیر مانند آهن، مس، برنز و … نباشد و از فلزاتی نظیر آلومینیوم به کار گیری نمایید که مقاومت بالایی در برابر زنگ زدگی دارند، نیز چنین در فیس به کارگیری از چوب به تیتر نشیمنگاه، از چوب هایی به کارگیری کنید که برای فنچ ها مضر نباشد، لطفا اعتنا نمائید که بعضی از چوب ها حاوی مواد سمی میباشند مخصوصا در صورتیکه چوب ها خیس و تازه باشند، بنابراین عالی تر می‌باشد از چوب های کم آب و کهنه به کار گیری فرمایید . لانه برای تخم گذاری فنچ ها زیاد اساسی می باشد تا هنگامی که فنچ های ماده مکانی امن و آرام و البته قابل انعطاف و گرم پیدا نکنند توقع تخم گذاری از آنها نداشته باشید . براین مبنا شما می بایست به تعداد جفت فنچ هایی که دارید آشیانه هایی کوچک با چوب، فلز یا پلاستیک برای آن‌ها بسازید، معمولا برای هر جفت فنچ یک آشیانه می سازند و باطن لانه را با پارچه ای قابل انعطاف یا پشم شیشه یا این که نخ های قابل انعطاف بپوشانید تا هنگام استراحت در آشیانه شم امنیت و راحتی کامل داشته باشد . ایده های متعددی برای تولید آشیانه وجود دارد، بعضی از رویش دهندگان لانه ها را به چهره شش ضلعی و بعضی هم به شکل دایره ای می سازند، پباده سازی آشیانه ها کاملا بستگی به ذوق وسلیقه وسلیقه شما داراست ولی بایستی طوری آنان را بسازید که فنچ ها به راحتی در آن جای شوند . توجه کنید که برخی از چوب ها دربردارنده مواد سمی میباشند و برای بدن درستی فنچ ها زیان آور می باشد، چه بسا الامکان عملکرد کنید از پلاستیک محکم با ورق های فلزی به کارگیری کنید، زیرا علاوه بر این که قدمت بالایی دارند، به راحتی قابل شستشو بوده و قارچ و میکروب هم به خویش جذب نمی کند . در ایجاد آشیانه توجه نمائید که می بایست حفره ای کوچک به خواسته ورود و خروج فنچ ها در دیواره آشیانه تولید فرمایید . هم چنین وجود یک درب کشویی در بالای لانه برای سرکشی و بازدید از لانه توصیه می شود . 

۳- اسباب و اثاث و اثاث آبخوری و دانخوری بایستی متناسب با تعداد فنچ های خویش دانخوری و آبخوری تهیه و تنظیم نمایید، دانخوری ها و آبخوری ها میزان های مختلفی دارند، هر چه قدر کوچکتر باشد بهتراست چون آب و دان کمتری در ان جای می گیرد و احتمال کثیف کاری آب و غذا به وسیله فنچ ها نیز کمتر می شود . تعداد آن ها را بایستی طوری تعیین نمائید که آب و غذای کافی به فنچ ها برسد . 

۴- تجهیزات گرمایشی و سرمایشی در فصل زمستان به دلیل برودت هوا نیاز به گرمایش مکان رویش شدیدا شم خواهد شد، براین اساس تهیه یک وسیله گرمایشی ایده آل نظیر بخاری گازی، بخاری برقی، هیتر کوچک گلخانه ای، جت هیتر برقی و … از ضروریات خواهد بود . نیز چنین در فصل تابستان هوا به شدت گرم خواهد شد، پس تهیه و تنظیم یک یا یکسری رشته مکنده دوچندان کلیدی می باشد زیرا علاوه بر خنک نمودن هوای داخل محیط به تهویه هوای آن هم کمک خواهد کرد . درصورتی که در یک مکان گرمسیری قرار دارید و دما در فصل فصل‌تابستان به بالای ۵۰ درجه می رسد به طبع می بایست از یک کولر آبی به کار گیری کنید، زیرا همانطوریکه سوز و سرما سبب تلف شدن فنچ ها خواهد شد، گرما نیز برای سلامتی آن ها بسیار زیان آور می باشد . 

قوغاز یا غاز افریقایی

قوغاز یا این که غاز آفریقایی یا غاز اکراینی یکی از نژادهای سنگین وزن وزن غاز است که استاندارد شده‌است . این نژاد برای او‌لین بار در سال ۱۸۷۴ معرفی شوید ودر دو جور قهوه‌ای ( یا این که خاکستری ) وسفید وجود دارد . این نژاد از نژاد چینی بوسیله تن سنگین وگردن ستبر وکلفت خویش متمایز می‌شود . دارای بدنی عمیق، طویل بوده وجناغ کشیده می‌باشد و تن را تقریباً مستقیم نگه میدارد . پرنده‌های بالغ این نژاد دارای برجستگی دگمه نظیر وبزرگی در انتهای بالای منقار می باشند . رنگ این دگمه ممکن هست در اثر سوز و سرما ویا هنگام عصبانیت وآزار تغییر‌و دگرگون سازی کند . رنگ منقارپرنده در جور قهوه‌ای رنگ، سیاهرنگ ودر جور سفید، نارنجی رنگ می‌باشد . از ویژگی ها پر رنگ این نژاد وزن سنگین وزن آن می‌باشد که به آن نوعی وقار می بخشد واین امر باعث محبوبیت آن در فی مابین مردم شده هست . وزن نرهای بالغ این نژاد ۹ کیلوگرم وماده‌های بالغ ۸ کیلوگرم میباشد . 


دستگاه جوجه کشی

جوجه کشی مصنوعی تخم قوغاز یا غاز افریقایی یا این که غاز اکراینی برای جوجه کشی تخم نطفه دار غاز می توانید از هر دو رویکرد جوجه کشی ارگانیک و مصنوعی به کار گیری کنید در این بخش می خوا هیم نکاتی یکسری در ارتباط ی جوجه کشی تصنعی و مصنوعی از تخم غاز ارائه نماییم راهنمای جوجه کشی برای جوجه کشی قوغاز یا غاز آفریقایی یا غاز اکراینی دستگاه جوجه کشی را مهیا نمایید: انکیباتور خویش را پیشین از قرار دهی تخم ها کاملاً تمیز و استریل نمایید . تنظیمات دستگاه را دستکم ۲۴ ساعت پیشین از قراردهی تخم ها انجام دهید با به کار گیری از یک دماسنج و رطوبت سنج (یا دماسنج حباب مرطوب) دما و رطوبت دستگاه را طوری تنظیم نمایید که در نهایت به دمای ۳۷/۶ درجه سانتیگراد و رطوبت نسبی ۵۵ تا ۶۰ درصد رسد طول مدت جوجه کشی ۳۰ روز می‌باشد . 

تخم ها را خوب تر میباشد بصورت خوابیده در دستگاه قرار دهید از روز ۱۴ ام تا روز ۲۷ ام به بازه زمانی ۱۵ دقیقه با آب (با دمای اتاق) اسپری کنید خنک سازی، اسپری و چرخش تخم ها را در روز ۲۷ ام متوقف کنید و دما را به ۳۷/۲ و رطوبت دستگاه جوجه کشی را به ۷۰ تا ۷۵ درصد برسانید در این تراز جنین های غاز، خویش را در وضعیت هچ قرار می دهند در فیض چرخش تخم ها در این مرحله بازدارنده از قرار دریافت کردن آن ها در جهت صحیح خواهد شد . 

بگذارید 

جوجه ها خودشان هچ نمایند مگراینکه از مدت هچ بیش از۱۲ساعت قبلی و هیچ بهبودی ایجاد نشده باشد قبلی از خارج نمودن جوجه ها از دستگاه اذن دهید به مدت ۱ روز استراحت نموده و کاملاً خشک شوند و آن گاه مبادرت به بیرون نمودن آن‌ها فرمایید