دستگاه جوجه کشی

دستگاه جوجه کشی

دستگاه جوجه کشی

دستگاه جوجه کشی

قوغاز یا غاز افریقایی

قوغاز یا این که غاز آفریقایی یا غاز اکراینی یکی از نژادهای سنگین وزن وزن غاز است که استاندارد شده‌است . این نژاد برای او‌لین بار در سال ۱۸۷۴ معرفی شوید ودر دو جور قهوه‌ای ( یا این که خاکستری ) وسفید وجود دارد . این نژاد از نژاد چینی بوسیله تن سنگین وگردن ستبر وکلفت خویش متمایز می‌شود . دارای بدنی عمیق، طویل بوده وجناغ کشیده می‌باشد و تن را تقریباً مستقیم نگه میدارد . پرنده‌های بالغ این نژاد دارای برجستگی دگمه نظیر وبزرگی در انتهای بالای منقار می باشند . رنگ این دگمه ممکن هست در اثر سوز و سرما ویا هنگام عصبانیت وآزار تغییر‌و دگرگون سازی کند . رنگ منقارپرنده در جور قهوه‌ای رنگ، سیاهرنگ ودر جور سفید، نارنجی رنگ می‌باشد . از ویژگی ها پر رنگ این نژاد وزن سنگین وزن آن می‌باشد که به آن نوعی وقار می بخشد واین امر باعث محبوبیت آن در فی مابین مردم شده هست . وزن نرهای بالغ این نژاد ۹ کیلوگرم وماده‌های بالغ ۸ کیلوگرم میباشد . 


دستگاه جوجه کشی

جوجه کشی مصنوعی تخم قوغاز یا غاز افریقایی یا این که غاز اکراینی برای جوجه کشی تخم نطفه دار غاز می توانید از هر دو رویکرد جوجه کشی ارگانیک و مصنوعی به کار گیری کنید در این بخش می خوا هیم نکاتی یکسری در ارتباط ی جوجه کشی تصنعی و مصنوعی از تخم غاز ارائه نماییم راهنمای جوجه کشی برای جوجه کشی قوغاز یا غاز آفریقایی یا غاز اکراینی دستگاه جوجه کشی را مهیا نمایید: انکیباتور خویش را پیشین از قرار دهی تخم ها کاملاً تمیز و استریل نمایید . تنظیمات دستگاه را دستکم ۲۴ ساعت پیشین از قراردهی تخم ها انجام دهید با به کار گیری از یک دماسنج و رطوبت سنج (یا دماسنج حباب مرطوب) دما و رطوبت دستگاه را طوری تنظیم نمایید که در نهایت به دمای ۳۷/۶ درجه سانتیگراد و رطوبت نسبی ۵۵ تا ۶۰ درصد رسد طول مدت جوجه کشی ۳۰ روز می‌باشد . 

تخم ها را خوب تر میباشد بصورت خوابیده در دستگاه قرار دهید از روز ۱۴ ام تا روز ۲۷ ام به بازه زمانی ۱۵ دقیقه با آب (با دمای اتاق) اسپری کنید خنک سازی، اسپری و چرخش تخم ها را در روز ۲۷ ام متوقف کنید و دما را به ۳۷/۲ و رطوبت دستگاه جوجه کشی را به ۷۰ تا ۷۵ درصد برسانید در این تراز جنین های غاز، خویش را در وضعیت هچ قرار می دهند در فیض چرخش تخم ها در این مرحله بازدارنده از قرار دریافت کردن آن ها در جهت صحیح خواهد شد . 

بگذارید 

جوجه ها خودشان هچ نمایند مگراینکه از مدت هچ بیش از۱۲ساعت قبلی و هیچ بهبودی ایجاد نشده باشد قبلی از خارج نمودن جوجه ها از دستگاه اذن دهید به مدت ۱ روز استراحت نموده و کاملاً خشک شوند و آن گاه مبادرت به بیرون نمودن آن‌ها فرمایید

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.