در این مطلب بصورت خلاصه نکات دارای اهمیت هفته اول رویش جوجه گوشتی توضیح داده می شود که امیدواریم برای شما کاربران گرامی مفیده منفعت قرار گیرد .
پرورش جوجه گوشتی با توجه به ترقی های ژنتیکی انجام گردیده در قضیه رویش و ضریب تبدیل غذایی ، کوتاه شدن دوره رویش ( وزن 2200 در 35 روزگی ) و همینطور به برهان رویش صعودی حدود 4 الی 5 در هفته نخستین ، مدیریت این دوران از اهمیت بسیار زیادی برخوردار می باشد که برای رعایت آن باید به مسائل ذیل توجه کرد: آب مطلوب در رویش جوجه گوشتی : در اختیار گذاشتن آب تندرست ( دارنده TDS مناسب ) ، جدید و عاری از هرگونه آلودگی میکروبی در بدو ورود جوجه به سالن الزامی می باشد .
دمای آب مصرفی نباید خیلی سرد و یا خیلی گرم باشد، به این خواسته مخازن آب یکسری ساعت قبلی از ورود جوجه در باطن تالار قرار داده شوند . ( دمای مطلوب آب در بین 20 تا 25 درجه سانتی گراد می باشد ) استعمال از آبخوری های کله قندی به تعداد یک عدد برای 50 قطعه جوجه اضطراری می باشد که هر توشه پس از شستشو مجددا مالامال گردند . همچنین آبخوری های کله قندی طوری در فضای تالار پخش شود که پرنده برای تناول کردن آب بیش از 1 متر رویکرد نرود . در صورت به کارگیری از آبخوری نیپل طول آن طوری تهیه و تنظیم گردد تا نازل های نیپل برابر با پشت پرنده قرار گیرند . همچنین به مراد پرهیز از گرفتگی لوله ها سعی شود در میان برهه زمانی از ضدعفونی کننده های پراکسید هیدروژن به کارگیری گردد . ماشین جوجه کشی دی کیو شاپ دان ( تغذیه مطلوب در رویش جوجه گوشتی ): به کارگیری از دان سوپر استارتر به شکل پلت به عوارض ذیل تاثیر بسزایی در وزن گیری و همچنین جذب بهتر کیسه زرده دارد .
1 . فرآیند حرارت مرطوب باعث افزایش قابلیت هضم طعام می شود .
2 . پخش یکنواخت مواد مغذی در خوراک یکنواختی گله را به همپا خواهد داشت .
پلت نسبت به دان آردی خرابی پذیری کمتری دارد، دان پلت حق تعیین پرنده را می گیرد . وزن ایده آل در 7 روزگی حدود 4 الی 5 برابر وزن نخستین پرنده می باشد . به ازای هر 70 قطعه جوجه یک سینی دانخوری در لحاظ گرفته شود . قبل از ورود جوجه دان روی رل کاغذی و داخل سینی ها ریخته شود و کله قندی ها مالامال شود .