تکثیر فنچ در خانه در یک مکان ۲۰ متری فنچ یا سهره (Finch) پرنده ای زیاد خوشگل و پر جنب و جوش می باشد و از این رو قضیه اعتنا بخش اعظمی از علاقه و عشق و علاقه مندان به رویش فنچ و دوست داران آن می باشد . این پرنده دارنده جور های متعددی در سراسر دنیا میباشند و هر کدام نیز دارنده خصوصیت های ظاهری یگانه خود هستند، زیستگاه اصلی فنچ ها بیشه ها و بخش ها کوهستانی مرزو بوم های استرالیایی و اروپایی می باشد، ولی امروزه در همه جای دنیا شاهد رشد و محافظت این پرنده زینتی هستیم . توصیه میکنیم نوشته داده ها جذاب در مورد فنچ را مطالعه نمائید .
یادگرفتن رویش فنچ در منزل رویش فنچ در خان از جمله شناخته گردیده ترین دسته های فنچ ها می توانایی به فنچ زبرا ، فنچ راه روش ، فنچ نرگسی ، فنچ بنگالی ، فنچ پیشانی قرمز، فنچ سفید، فنچ رنگین کمانی، فنچ گلدین، فنچ دم زرد، فنچ ساده، فنچ سینه سرخ، فنچ بلوطی، فنچ نواری و … اشاره نمود . شما به تیتر کسی که جدید می خواهد کار رویش و تکثیر فنچ را آغاز نماید .، بایستی گونه نژاد های زمینه لحاظ خویش را گزینش کنید، برخی از نژاد ها مانند فنچ زبرا ( حفظ جوجه های فنچ زبرا ) دارای مقاومت بدنی بالایی در برابر سرما، گرما و بیماری میباشند و در پیشروی برخی دیگر از فنچ ها مثل فنچ رنگین کمانی و فنچ گلدینی تحمل متعددی در برابر تغییرات آب و هوایی ندارند و رویش این گونه بایستی مشکلها متعددی را متحمل شد . همگی نژاد هایی که به آن ها اشاره نمودیم دارای مشتریان مختص خودشان می باشند و با اعتنا به کشش بازار می توانید نژاد های زمینه حیث خویش را انتخاب و پرورش دهید که در این نوشته از EIG-SHOP قصد ما نیز نصیحت کامل شما برای رویش اشکال فنچ ها در یک مکان ۲۰ متری می باشد . دستگاه جوجه کشی
۱- مکان مسلماً اولین مورد ای که پیشین از آغاز بکار رویش بلدرچین باید مورد اعتنا قرار گیرد، موضوع تهیه مکان مطلوب برای رویش فنچ ها می باشد، از آنجایی که فنچ ها پرندگانی بسیار مالامال جنب و جوش و تیز هستند، براین پایه آنها را نمی بضاعت در قفس های کوچک و نیم متری نگهداری نمود، به همین مراد وجود مکانی سربسته با ۲۰ متر مربع متراژ و ۲ الی ۳ متر ارتفاع مکانی زیاد مطلوب برای رویش ۲۰۰ الی ۳۰۰ فنچ بالغ و مولد می باشد . پس در صورتیکه شما چنین مکانی را در ایوان خانه، ذیل زمین، انباری، پشت بام و یا محل فعالیت خویش سراغ دارید . می توانید از آن به تیتر محل رشد و تکثیر فنچ ها نتیجه ببرید .
۲- میله و آشیانه دومی اقدامی که باید پس از تهیه و تنظیم مکان انجام دهید . تجهیز نمودن مکان قضیه لحاظ به میله و لانه می باشد، میله نشیمن برای فنچ ها حتمی می باشد زیرا آنها عادت به استراحت و نشستن روی میله ها دارند . توجه فرمائید که کالا میله ها از فلزات اکسید پذیر مانند آهن، مس، برنز و … نباشد و از فلزاتی نظیر آلومینیوم به کار گیری نمایید که مقاومت بالایی در برابر زنگ زدگی دارند، نیز چنین در فیس به کارگیری از چوب به تیتر نشیمنگاه، از چوب هایی به کارگیری کنید که برای فنچ ها مضر نباشد، لطفا اعتنا نمائید که بعضی از چوب ها حاوی مواد سمی میباشند مخصوصا در صورتیکه چوب ها خیس و تازه باشند، بنابراین عالی تر میباشد از چوب های کم آب و کهنه به کار گیری فرمایید . لانه برای تخم گذاری فنچ ها زیاد اساسی می باشد تا هنگامی که فنچ های ماده مکانی امن و آرام و البته قابل انعطاف و گرم پیدا نکنند توقع تخم گذاری از آنها نداشته باشید . براین مبنا شما می بایست به تعداد جفت فنچ هایی که دارید آشیانه هایی کوچک با چوب، فلز یا پلاستیک برای آنها بسازید، معمولا برای هر جفت فنچ یک آشیانه می سازند و باطن لانه را با پارچه ای قابل انعطاف یا پشم شیشه یا این که نخ های قابل انعطاف بپوشانید تا هنگام استراحت در آشیانه شم امنیت و راحتی کامل داشته باشد . ایده های متعددی برای تولید آشیانه وجود دارد، بعضی از رویش دهندگان لانه ها را به چهره شش ضلعی و بعضی هم به شکل دایره ای می سازند، پباده سازی آشیانه ها کاملا بستگی به ذوق وسلیقه وسلیقه شما داراست ولی بایستی طوری آنان را بسازید که فنچ ها به راحتی در آن جای شوند . توجه کنید که برخی از چوب ها دربردارنده مواد سمی میباشند و برای بدن درستی فنچ ها زیان آور می باشد، چه بسا الامکان عملکرد کنید از پلاستیک محکم با ورق های فلزی به کارگیری کنید، زیرا علاوه بر این که قدمت بالایی دارند، به راحتی قابل شستشو بوده و قارچ و میکروب هم به خویش جذب نمی کند . در ایجاد آشیانه توجه نمائید که می بایست حفره ای کوچک به خواسته ورود و خروج فنچ ها در دیواره آشیانه تولید فرمایید . هم چنین وجود یک درب کشویی در بالای لانه برای سرکشی و بازدید از لانه توصیه می شود .
۳- اسباب و اثاث و اثاث آبخوری و دانخوری بایستی متناسب با تعداد فنچ های خویش دانخوری و آبخوری تهیه و تنظیم نمایید، دانخوری ها و آبخوری ها میزان های مختلفی دارند، هر چه قدر کوچکتر باشد بهتراست چون آب و دان کمتری در ان جای می گیرد و احتمال کثیف کاری آب و غذا به وسیله فنچ ها نیز کمتر می شود . تعداد آن ها را بایستی طوری تعیین نمائید که آب و غذای کافی به فنچ ها برسد .
۴- تجهیزات گرمایشی و سرمایشی در فصل زمستان به دلیل برودت هوا نیاز به گرمایش مکان رویش شدیدا شم خواهد شد، براین اساس تهیه یک وسیله گرمایشی ایده آل نظیر بخاری گازی، بخاری برقی، هیتر کوچک گلخانه ای، جت هیتر برقی و … از ضروریات خواهد بود . نیز چنین در فصل تابستان هوا به شدت گرم خواهد شد، پس تهیه و تنظیم یک یا یکسری رشته مکنده دوچندان کلیدی می باشد زیرا علاوه بر خنک نمودن هوای داخل محیط به تهویه هوای آن هم کمک خواهد کرد . درصورتی که در یک مکان گرمسیری قرار دارید و دما در فصل فصلتابستان به بالای ۵۰ درجه می رسد به طبع می بایست از یک کولر آبی به کار گیری کنید، زیرا همانطوریکه سوز و سرما سبب تلف شدن فنچ ها خواهد شد، گرما نیز برای سلامتی آن ها بسیار زیان آور می باشد .