دستگاه جوجه کشی

دستگاه جوجه کشی

دستگاه جوجه کشی

دستگاه جوجه کشی

انتقال جوجه ها بلافاصله بعد از تحویل


قراردهی جوجه ها - پس از تحویل جوجه ها باید بلافاصله در محدوده جوجه ریزی تخلیه شوند ، باقی ماندن به مدت طولانی در باکس ها موجب کم شدن بیشترآب تن پرنده ها می گردد که این قضیه در غایت افزایش تلفات اولیه و کاهش پتانسیل رشد را به دنبال خواهد داشت سازه براین جوجه ها باید در اسرع وقت ازجعبه ها در دور و اطراف آبخوریها تخلیه شوند . - در برهه زمانی تحویل گله باید کلیه کارکنان مرغداری قرنطینه و بهداشت را رعایت کرده لباسهای متحدالشکل و چکمه پاک و عاری از آلودگی بپوشند ” تنظیم غیر مطلوب دانخوری ها سبب افزایش ضایعات دان می شود ، در این شرایط ضریب تبدیل غذایی بالا رفته و درفیس مصرف دان حاوی اجرام بیماریزا بوسیله جوجه های گوشتی احتمال خطرآلودگی باکتریایی اکثر خواهد شد . 

“ . - بعد از تخلیه جوجه ها باکس های حمل جوجه بایستی سریعا از سالن مرغداری بیرون شده و معدوم شوند . - سیستم تهویه به هنگام ورود جوجه ها بایستی خاموش باشد . - پس از تخلیه جوجه ها باید خلق و خوی و کردار آن ها به توجه ذیل محاسبه و در دست به دست آوردن قرار گیرد ( معمولا 6 ساعت آن گاه از ورود، جوجه ها آرام می گیرند) . - کلیه داده ها گله می بایست به طور فارغ از نقص تصویب شوند ( نژاد جوجه ها ، تاریخ هچ جوجه ها، وزن جوجه ها در هنگام ورود به سالن پرورش، تاریخ تحویل جوجه ها ، مشخصات کارخانه جوجه کشی و . . .) . - لازم می‌باشد جوجه های وازده ، فلج ، زخمی و دارای شکل غیر طبیعی سریعا از گله حذف شوند، زیرا محافظت آن ها صرفا باعث ساز ارتقا هزینه خواهد شد و میزان تولیدشان نیز قلیل خواهد بود واین برنامه بایستی در ارتفاع دوره رشد به طور تروتمیز انجام شود . - نمونه برداری و خونگیری از گله جهت ارسال به آزمایشگاه برای اطلاع از وجود مایکوپلاسماها ، سالمونلاها و همچنین تیتراسیون و . . . با اعتنا به برنامه ریزی مدون بطور منظم انجام شود . - چکیده که در تالار برای پرنده ها در نظر گرفته می شود می بایست آسان ، گرم ، منزه و بهداشتی باشد وبتواند از جوجه های جدید متولد گردیده به خیر و خوبی نگهداری کند . ادامه دارااست . . . دستگاه جوجه کشی 

منابع: 1-راهنمای رویش نژادهای همگانی در جمهوری اسلامی ایران . 2-راهنمای کامل پرورش طیور (انتشارات اداره اقتصادی کوثر) World Poultry & Poultry Science & The Poultry Site 3 -سایتهای: رئیس منابع حرارتی - سیستم تهیه حرارت تن جوجه های گوشتی نابالغ تکامل یافته نیست و حاذق به تهیه و تنظیم حرارت تن خود در مواجهه با هوای بیرون از دستگاه جوجه کشی نیستند ، بدین ترتیب تهیه حرارت مناسب جایگاه طیور گوشتی در طی هفته نخستینزمان پرورش از اهمیت خاصی برخوردار می‌باشد ، بدین منظور ضروری می‌باشد قبلی از ورود جوجه ها دمای سالن را به حد مناسب رساند . - در روز اولیه حرارت مطلوب دستگاههای گرم کننده سالن در 5 سانتیمتری بستر بایستی 32-30 جایگاه سانتیگراد ودر آخرها هفته نخستین 29-28 رتبه سانتیگراد باشد . - برای اینکه جوجه ها زیاد از منشاء حرارتی( مامان مصنوعی) به دور نشوند محیط دستگاه های گرم کننده را حصاربندی می کنند .حصار در مسافت80 تا 90 سانتیمتری از دستگاه گرم کننده به طور دایره ایی نصب می شود . - خوی جوجه ها شایسته ترین علامت برای مطلوب بودن جایگاه حرارت سالنمی باشد ، به طوریکه از روش طریق پخش آن‌ها در محدوده جوجه ریزی می بضاعت و توان و توانایی به مقدار مرتبه حرارت محل رویش جوجه ها پی موفقیت که به فیس پایین می باشد : 1- دمای مطلوب : جوجه های شاداب با پراکندگی یکنواخت در محدوده جوجه ریزی دیده می شوند . 2- دمای خیلی بالا: جوجه هااز دستگاه گرم کننده فاصله می گیرند و در این وضعیت ساکت ، درحال نفس نفس زدن وسرو پر و بال و مالامال افتاده میباشند . 3- دمای خیلی پایین: جوجه ها در پایین دستگاه گرم کننده جمع می شوند ، پرسر وصدا وصدای آزار دهنده دارا هستند . 4- کوران هوا: در این موقعیت جوجه ها در ناحیه ایی یگانه از محدوده جوجه ریزی ازدحام می نمایند . معمولا برای اطمینان فارغ از نقص از این که جوجه ها گرمای قابل قبولی را دریافت می کنند می بایست دماسنجهایتالار و همینطور ترموستاتهای دستگاههای گرم کننده را کنترل کرده و ازصحت کارکردشان اطمینان حاصل نمود . - به طور معمول دماسنج ها و ترموستاتها بایستی در 20 سانتیمتری بالای رمز جوجه ها قرار گیرند . 

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.