احتیاجات آب در قرقاول
آب از نیازمندیهای اصلی قرقاولهای برنا محسوب میشود. خنکی و تمیزی آب می بایست همواره رعایت شود. نخست میاقتدار از سنگهای رنگین و سنگ مرمر در ظروف آب قرقاولها استعمال کرد تا از تر شدن آنها درنتیجه ورود به باطن آبخوری پرهیز کند. محل قرار به دست آوردن آبخوریها می بایست بدور از محل نصب مادرمصنوعی باشد. یک قرقاول در درحال حاضر رویش به 2 الی 5 گالن [یک گالن آب =34/8 پوند=79/3 کیلوگرم=231اینچ مکعب] آب نیاز داراست و 200 قرقاول در هم اکنون پرورش بعداز دو هفته اولیه روزمره به 5 گالن آب نیاز دارا هستند.
تراکم
در تالار رویش بالغین برای جفتگیری و نطفهدار شدن تخمها می بایست به ازای 8 پرنده ماده، 1 پرنده نر وجود داشته باشد. تراکم مطلوب، رشددهنده را در مدیر درست کمک میکند. جدول تحت راهنمای قابل قبولی برای گزینش فضای تالار پرورشی برای هرجوجه خواهد بود.
سن دور و اطراف بر حسب مترمربع
1 روزه تا 3 هفتگی 0/025
3 هفته تا 6 هفتگی 0/1
6 هفته تا 12 هفتگی 0/4
بالغ 1/3
منشاء گرمائی و دمای مطلوب
در صورتیکه از بخاری برای ساخت گرما استعمال میکنید خروج گاز آن و ایمنی آن را کنترل کنید. همینطور در شرایطی که از لامپهای مولد گرما به کارگیری میکنید مطمئن گردید که کابلها و مدارهای مشغول حاذق به انتقال توشه می باشند. در فیس سلامت نبودن آنان ممکن میباشد در شب و یا این که هنگامی که شما در تالار حضور ندارید بسوزند و سبب به خفگی جوجهها شوند.
مامان تصنعی و مصنوعی در رشد قرقاول
به علت حساس بودن جوجهها تا 10 روز نخستین رویش به مادرمصنوعی احتیاج داراهستند. برای تهیه و تنظیم مادرمصنوعی برای نسبتاًً 100 جوجه به مقوا یا این که برگه فلزی به بعدها 6 × 5 مترمربع نیاز دارید که طول آن از سطح زمین نزدیک به 3/0 تا 45/0 متر انتخاب می گردد. همینطور به ازای هر 50 جوجه یک چراغ 250 وات ترجیحاً چراغ مادون قرمزرنگ ما یحتاج میباشد. اذن ندهید مکان پایین مامان تصنعی و مصنوعی کثیف یا این که مرطوب شود. هر یک سریوقت یکبار که لازم باشد بستر پرنده ها را تغییرو تحول دهید.
بستر طیوران
تالار رویش پرنده ها می بایست دارنده کف بتونی باشد. افزون بر آن مستلزم بستری قطور و خشک هستیم. برای تأمین بستر مطلوب میتوانیم از کاه به کارگیری کنیم. بایستی کاهها را مختصری خرد کرده و بر روی بستر پهن کنید. بهاین نکته دقت داشته باشید که ابداً از خاک اره و نرمه چوب برای بستر پرنده ها به کارگیری نکنید چون ممکن میباشد آنها به وسیله جوجهها خورده شوند که این فرمان موجب چسبندگی سنگدان و در غایت مرگ جوجهها می گردد.
تالار رشد قرقاول
دانخوریها در تالارهای رویش قرقاول
دانخوریها مکانیزم آخری میباشند که دان را بعداز تمام روند جهت تغذیه در مشت طیور قرار میدهند. این وسایل باید به سیرتکاملای باشند که خوراک بهطور یکنواخت و کافی در چنگ جوجهها قرار گیرد. ساختمان دانخوری می بایست دارنده خصوصیات ذیل باشد :
- به سادگی و با کمترین کار قابل پرکردن باشند.
- سرازیر شد و پاش غذا می بایست کم و ناچیز باشد.
گونه های دانخوریها عبارتند از :
1- دانخوری ناودانی
2- دانخوری استوانهای
3- دانخوری بشقابی
4- دانخوری سینی شکل
طعامدهی به قرقاولها
برای طعام دادن به پرنده ها می توانید از 2 تا 4 دانخوری به ارتفاع 60 تا 90 سانتیمتر بهازای هر50 جوجه و یا این که دانخوریهای اتوماتیکی به کار گیری کنید. بهتر میباشد غذادهی جوجهها بر روی مقواهای مسطح به رنگ سبز صورت پذیرد. چون رنگ سبز جوجهها را جذب میکند و این کار منجر میگردد جوجهها زودتر طعام را پیدا کنند. همت کنید طعام در ته پیاله به خیر پهن گردیده باشد. چون تجمع طعام در یک نصیب منجر ریختن غذا به خارج و نرسیدن غذا به جوجههای ضعیفخیس میگردد. تا وقتی که جوجهها از کیسه زرده خویش به کار گیری نکردهاند به آنها طعام ندهید چون این کار سبب ساز مشکلات گوارشی می گردد.