دستگاه جوجه کشی

دستگاه جوجه کشی

دستگاه جوجه کشی

دستگاه جوجه کشی

اقدامات لازم قبل از ورو جوجه به سالن پرورش مرغ

راز پیروزی پرورش طیور گوشتی، اجرای یک برنامه مدیریتی معین و مؤثر پیشین از ورود جوجه‌ها به فارم و طی مقطع رشد می باشد . از آنجا که اجرای برنامه های تغذیه ای و بهداشتی در فارمهای یکسری سنی مشکل میباشد خوبتر آن می‌باشد که از خط مش یکباره مالامال و یکباره خالی به کار گیری شود . 

جهت دستیابی به نتایج بهتر رعایت مسائل تحت پیش از ورود جوجه ها واجب می‌باشد : ۱- به ‌منظور حفاظت از گله‌ها در مقابل بیماریها از تمیز کاری و ضد عفونی شدن صحیح و کافی امکانات سالن و محوطه گوشه و کنار سالنها مطمئن شوید . 

۲- بستر در محوطه مادرهای تصنعی باید هم تراز و یکنواخت باشد . بستر ناهموار ایجاد رتبه حرارت غیر یکنواخت در کف سالن نموده و باعث پنهان شدن جوجه‌ها در فی مابین پوشال بستر و یا در تحت دانخوریها و آبخوریها و محروم شدن از آب و دان در تراز رشد می‌شود . 

۳- سعی نمائید که هر سالن را با جوجه مربوط به یک گله مامان پر نمائید، در شرای این کار عملی نیست دستکم هر تالار را با جوجه‌های مربوط به گله‌های مامان همسن پر نمایید . این امر رقابت در بین طیور را کاهش میدهد . 

۴- دوران وصال جوجه به فارم را معلوم نموده و برای اخذ جوجه آمادگی کامل داشته باشید . 

۵- هیترها را در اختیار گرفتن و از صدق فعالیت آن ها مطمئن شوید و با توجه به حالت هوای محفظه ۲۴ تا ۳۶ ساعت پیشین از ورود جوجه آنها را شفاف فرمایید . در این چهره قبل از ورود جوجه بستر به طور کامل گرم و درجه حرارت هوای تالار مناسب قبول جوجه می باشد . 

۶- ضمن دوری از وزش هوا از وجود هوای کافی باطن سالن بخصوص وقتی که از حرارت بی واسطه استعمال می‌کنید مطمئن گردید . 

۷- بازاء هر ۱۰۰۰ قطعه جوجه در محدوده مادرهای تصنعی و مصنوعی ۱۰-۸ عدد آبخوری آویز اثبات و ۶ عدد آبخوری کمکی کوچک کله قندی و یا این که پلاستیکی، یعنی مجموعا ۱۶-۱۴ عدد آبخوری در لحاظ گرفته شود . این آبخوریها قبل از جوجه‌ریزی بایستی با آب منزه لبریز گردیده و رتبه حرارت آب آبخوریها باید حدود ۱۵-۱۰ رتبه سانتیگراد باشد . همچنین در سیستم آبخوری مرغداری نیپل هم باید از آبخوریهای کمکی به کارگیری شود . 

۸- اضافه کردن مولتی ویتامین در چندین روز اولیه به آب آشامیدنی مفید می باشد . چون ممکن است ویتامین جان دار در دان بعلت گرما کاهش یافته باشد . 

۹- ایجاد فضای مازاد جهت تغذیه در یک‌سری روز نخستین اضطراری می باشد . حداقل ۲۰% از فضای مادرهای مصنوعی در روی بستر با صفحات مقوائی و یا کفی کارتن پوشانده شود و در آنان همیشه میزان مقداری دان نو وجود داشته باشد . در این صورت همواره طیور به دان دسترسی خواهند داشت . بلافاصله قبلی از ورود جوجه به سالن دانخوریها را لبریز فرمایید . دستگاه جوجه کشی

۱۰- شروع تغذیه می بایست با دان کرامبل با مقدار مناسب و بدون گرد و پودر دان باشد . 

۱۱- دانخوریها و آبخوریها را مستقیماً زیر و یا این که خیلی نزدیک به مادرهای تصنعی و مصنوعی ندهید تا طیور براحتی بتوانند در دور و اطراف آن‌ها جنبش کنند . 

۱۲- با استفاده از دماسنجی که بتواند حداقل و حداکثر درجه حرارت را نشان دهد، درجه حرارت محوطه مادرهای تصنعی و مصنوعی و درجه حرارت سالن را در اختیار گرفتن فرمائید . 

۱۳- پیشین از جوجه‌ریزی، هیترها را از نظر درستی فعالیت آنها، آبخوریها را از لحاظ پاکیزگی و عاری بودن از پوشال و سکو حرارت مطلوب آب، دانخوریها را از حیث وجود دان کافی و در دسترس بودن آنان کنترل کنید . 

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.