دستگاه جوجه کشی

دستگاه جوجه کشی

دستگاه جوجه کشی

دستگاه جوجه کشی

ماشین های شکست تخم مرغ

امروزه با منفعت گیری از تکنولوژیهای جدیدی زیرا ماشین های شکست تخم مرغ ، خشک کن های پیشرفته و روشهای جدید پاستوریزاسیون کالا های مختلفی از تخم مرغ ( مایع ، منجمد و پودر ) در فرمولاسیون غذاهایی چون خمیر کیک ، سس سالاد ، حرفه فرنگی ، جنس های قنادی ، سوریمی و . . . قضیه استفاده قرار می گیرند . از سایر جنس ها می توانایی به تخم مرغ پخته ، املت و شیرینی های تخم مرغی نیز اشاره کرد که در تهیه غذاهای سریع نقش بسزایی دارا هستند . 

دستگاه جوجه کشی

ترکیبات 

تخم مرغ ترکیب تقریبی تخم مرغ در جدول 1 نشان داده گردیده است . ( watkins 1995 ) .میزان پروتئین و چربی تخم مرغ ذیل تاثیر جیره مرغ نمی باشد . با این وجود نوع چربی و بیشتر ویتامینها و برخی از مواد معدنی می تواند تحت تاثیر جیره قرار بگیرد . 

بیشتر پروتئین تخم مرغ در سفیده آن متمرکز شده که شامل پروتئینهای منحصر به فرد به فرد با ویژگیهای یگانه می باشند . زرده صرفا دارای یک یا دو پروتئین با کاربردهای بالقوه می باشد . 


ترکیبات 

تخم مرغ 

تخم مرغ کامل سفیده زرده مواد 

جامد 5/24 1/12 8/51 پروتئین 12 2/10 1/16 

کربوهیدرات 1 1

لیپید 9/10

1/34 خاکستر 1 68/0 69/1 


ویژگیهای 

ضد میکروبی بعضی از پروتئینهای سفیده دارای خواص ضد باکتریایی می باشند . ( جدول 3 و 4 ) لیزوزیم و آویدین به کمک رزین های تبادل یونی ( کاتیونی ) جداسازی می گردند . ترکیب لیزوزیم و EDTA علیه سالمونلا تیفی موریوم در ران جوجه های گوشتی بسیار مفید خواهد بود .آویدین ( سیستم آویدین- بیوتین ) بطور گسترده ای در سیستم های تشخیص پزشکی به کارگیری می شود . 


پروتئینهای 

سفیده تخم مرغ پروتئین 

نسبت به آلبومین ویژگیها اوآلبومین 54 فسفوگلیکوپروتئین 

کونالبومین( 

اووترانفرین ) 12 اتصال دهنده یونهای فلزی اووموکوئید 11 مهارکننده 

تریپسین اووموسین 5/3 سیالو 

پروتئین ، ویسکوز لیزوزیم 4/3 تجزیه 

کننده پروتئینها گلوبولین 8

وی 

اینهیبیتور 5/1 مهار کننده سرین پروتئاز اوو 

گلیکوپروتئین 1 سیالوپروتئین اوو 

فلاوپروتئین 8/0 به ریبوفلاوین وصل می شود اوو 

ماکرو گلوبولین 5/0 آنتی ژنیک سیستاتین 05/0 مهارکننده 

تیول پروتئاز آویدین 05/0 به 

بیوتین متصل می شود 

ویژگیهای 

ضد میکروبی پروتئینهای سفیده پروتئین خصوصیات 

ضد میکروبی لیزوزیم باکتریهای 

گرم مثبت را لیز می کند کونالبومین با 

اتصال به یونهای فلزی آن‌ها را برای باکتریها غیر قابل دسترس می سازد آویدین اتصال 

به بیوتین و غیر قابل دسترس ساختن آن برای باکتریها اووفلاوپروتئین اتصال 

به ریبوفلاوین و غیر قابل دسترس ساختن آن برای باکتریها اووموکوئید مهار 

کننده تریپسین سیستاتین مهار 

کننده فیسین و پاپائین 

کاربرهای 

لیزوزیم 

• قطره های چشمی 

• مهارکننده باکتریها در تهیه پنیر 

• جهت جلوگیری از رشد باکتریها بر روی سبزیجات اسپری می شود 

• مصارف دارویی 

• اثر گذار در برابر لیستریا 

آنتی 

اکسیدانهای بدست آمده از تخم مرغ افزودن سفیده تخم مرغ به گوشت خرد شده مرغ و بوقلمون میزان اکسیداسیون را در ارتفاع پخت کم می کند که بعلت وجود کونالبومین موجود در سفیده می باشد . علاوه بر کونالبومین می بضاعت و توان به فسویتین موجود در زرده نیز بعنوان آنتی اکسیدان اشاره نمود . 


آنتی 

بادیهای بدست آمده از تخم مرغ آنتی بادیهای بدست آمده از تخم مرغ بشر و طیور را در برابر میکروارگانیزمها حفاظت می نمایند . آنتی بادیهای ذخیره شده در زرده تخم مرغ از طریق تکنیکهای کروماتوگرافی تبادل کاتیونی جداسازی گردیده و بطور موثری در درمان ایدز و ماستیتیس گاوهای شیری بکار می مراحل . 


فیلم 

های خوراکی بدست آمده از پروتئینهای سفیده تخم مرغ جهت بسته بندی فیلم های تولید شده از آلبومین تخم مرغ شفاف بوده و در صنایع دارویی و غذایی جهت ایجاد پوششی برای آنتی اکسیدانها ، ادویه جات و مواد ضد میکروبی مسئله به کار گیری قرار می گیرند . 



افزایش 

پروتئینهای تخم مرغ با مهندسی ژنتیک می بضاعت پروتئینهای جان دار در تخم مرغ از جمله لیزوزیم ، کونالبومین و آویدین را افزایش داد . 


استفاده 

از غشای پوسته یکی از گرفتاری های اصلی صنعت تخم مرغ ضایعات آن می باشد . گاهی وقت ها پوسته تخم مرغ جهت حذف بقایای آلبومین سانتریفوژ شده و پس از خشک شدن بعنوان مرجع کلسیم در جیره مرغان تخمگذار و بعنوان کود موضوع استعمال قرار می گیرد . 

حتمی به ذکر می باشد که غشاء پوسته بسیار کلاژنی بوده بنابراین از پروتئینهای آن برای رشد فیبروبلاستهای پوست انسان در مورد ها سوختگی های شدید به کارگیری می شود . همچنین این پروتئینها در بسیاری از مواد آرایشی در ژاپن قضیه استعمال قرار می گیرند . 


زرده 

از چربی و لسیتین تخم مرغ در صنایع غذایی ، دارویی و بیوتکنولوژی به کار گیری می شود . ترکیب لسیتین با ویتامین B12 می تواند فرایند بیماری آلزایمر را کاهش دهد . 


افزایش 

اسیدهای چرب W3 از طریق جیره طیور امروزه در امریکا تخم مرغهایی با اسیدهای چرب اصلاح گردیده تولید می شوند از گزاره تخم مرغهای W3 که با افزودن فلاکسید به جیره طیور می توان میزان اسیدهای چرب W3 را در زرده افزایش اعطا کرد و به این ترتیب تندرست قلب و عروق را تقویت نمود . 


نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.