دستگاه جوجه کشی

دستگاه جوجه کشی

دستگاه جوجه کشی

دستگاه جوجه کشی

طرح توجیهی رشد مرغ گوشتی سال ۹۷

طرح 

توجیهی رشد مرغ گوشتی سال ۹۷ 

امروزه رشد مرغ گوشتی عشق و علاقه مندان زیادی پیدا کرده که دلیل کلیدی آن میتواند سود فوق العاده حاصل از فروش مرغ های گوشتی باشد ولی بدون داده ها اولیه و صحیح نمی‌توان در این کسب و فعالیت چیره شد از این رو می بایست از مشاورینی که در قضیه عمل می نمایند امداد گرفت ولی مشاورین نیز هزینه متعددی دریافت مینمایند پس خوبتر است از داده ها مجازی برای یادگیری به کارگیری کرد، شایسته ترین مبداء برای بالابردن داده ها کتاب‌ها، مقاله ها و طرح‌های توجیهی می‌باشد . 

دستگاه جوجه کشی

طرح توجیهی پرورش مرغ گوشتی pdf امداد می نماید تا اطلاعات اولیه در رابطه با سرمایه اضطراری برای شروع، هزینه های جاری، سود، رجوع سرمایه، نقطه راز به رمز و… را به دست آورید . 


رویش 

مرغ گوشتی معمولا نژادهای خاصی برای ساخت گوشت پرورش داده میشوند، این جوجه ها پرورش سریعی دارا هستند و معمولا در ۵ تا ۷ هفته آماده کشتار میشوند، برخی از نژادهای این جوجه ها هم رویش آهسته دارا هستند و تا ۱۴ هفته فراهم کشتار می شوند که به جوجه های گوشتی مشهور میباشند . 


معمولا رشد دهندگان جوجه های یک روزه را از شرکت های واردکننده خریداری میکنند، بعد از آن مراقبت می‌کنند تا به مقدار کشتار برسند . به تیتر نمونه مرزوبوم افغانستان جوجه های یک روزه دو رگه گوشتی خود را از کشورهای مجاور نظیر جمهوری اسلامی ایران و پاکستان خریداری میکند زیرا در افغانستان هیچ فارم رویش مرغ وجود ندارد . 


ارزش 

گوشت مرغ گوشت از شایسته ترین منابع تامین پروتئین میباشد و نیاز بازار برای عرضه گوشت بالاست به همین خواسته با ساخت گوشت میتوان نیاز بازار را برطرف کرد و موجب اشتغالزایی هم شد . 


یک عدد از دلایلی که بها گوشت در مرزو بوم بالا می‌رود این هست که محصولات دوچندان تحت میباشند به همین عامل بها گوشت نیز ارتقا پیدا میکند، پس عمل در این بخش به صرفه می‌باشد چون مستقیما گوشت وارد بازار میشود، در ادامه مقاله نکات مهمی در رابطه با پرورش مرغ گوشتی و طرز صحیح مدیر تالار را فراگیری خوا‌هیم اعطا کرد . 


رویش 

مرغ گوشتی 

محافظت 

مرغ های گوشتی برای مراقبت مرغ های گوشتی تنها می بایست از سالن به کارگیری کرد و نیازی به مکان بیرونی ندارد، معمولا جوجه های گوشتی برای ۳۵ تا ۵۰ روز در باطن سالن مراقبت می گردند و وقتی که به سن معینی رسیدند، آن ها را از سالن بیرون می آورند و به کشتارگاه ها انتقال وارد می کنند . آنگاه از انتقال مجدد باید جوجه های یک روزه وارد سالن شوند اما گذشته از آن باید عملیات تمیز سازی و ضد عفونی انجام داد که در صورتیکه در فی مابین جوجه های گذشته بیماری وجود داشت به جوجه هایی فعلی انتقال پیدا نکند . 

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.