دستگاه جوجه کشی

دستگاه جوجه کشی

دستگاه جوجه کشی

دستگاه جوجه کشی

شربت شکر طعام تازه برای تامین انرژی طیور

 در خاورمیانه که ارزش غلات رو به ارتقاء است، شربت شکر به تیتر یک منشاء مؤثر و اقتصادی برای خوراک طیور مطره شده میباشد . 

در خاورمیانه که قیمت روند رو به رشدی به خویش گرفته است، شرکت شکر الخلیج دردبی که یکی از اصلی ترین ایجاد کنندگان شکر در عالم می با شد، اقدام به تامین و ایجاد شربت شکر با قیمتی مطلوب برای ایجاد کنندگان غذا طیور کرده هست . اطمینان از کیفیت این محصول منجر تشویق کنندگان طعام برای استفاده گیری از این فناوری جدید گردیده می باشد . گروه پژوهش های این شرکت امکان پذیری بهبود کیفیت ملاس برای ساخت ماده اولیه خوراکی مطلوب را مورد تحلیل قرار داده است . هنگامی که پارامترهای فرآیند انتخاب و تعریف گردید، این شرکت شروع به ساخت ملاس با کیفیت بالا و با 70 درصد شکر کرد که اسم آن شربت شکرAKS می باشد . ملاس شربتی با گرانروی بالا و با 48 درصد شکر و بیش از 20 درصد خاکستر می باشد . ( خاکستر: مواد معدنی مو جود در یک خوراک یا غذا، باقی باقی‌مانده ای که پس از سوزاندن بدون نقص مواد آلی یک مثال بدست می آید . دستگاه جوجه کشی

) به برهان روند چندگانه جوش، شکر کاراملیزه شده و نظیر پلی ساکارید و سریشم به مواد آلی می چسبد که این کار هضم پذیری ملاس را کاهش می دهد . پیش از این کاربرد ملاس به تیتر یک منبع انرژی در خوراک دام در نظر گرفته نمی شد، هرچند اکثر وقت ها به تیتر یک ادله چسبنده، کاهش دهنده گردوغبار و خوش طعم کننده با مقادیر ناچیز وارد جیره می شد . شکرها به عنوان مونو- ساکارید (شکر ساده) ، دی ساکارید و پلی ساکارید توصیف می شوند . این کربوهیدرات ها از پلی ساکارید هایی (زنجیره های طولانی مونو- ساکارید) که 80 درصد حل پذیری در اتانول دارد،جدا می شوند . گلوکز و فروکتوز شکرهای بی آلایش ای می باشند که اکثر وقت ها در گیاهان و میوه ها به طور معمول یافت می شوند . مضاعف ترین دی ساکاریدی که در گیاهان یافت می شود ساکاروز بوده که متشکل از یک مولکول گلوکز و فروکتوز چسبیده به نیز می باشد . لاکتوز(گلوکز+گالاکتوز) در شیر یافت می شود . مالتوز نیزیک دی ساکارید با مقدار یکسان گلوکز (اززنجیره آلفا) به نظیر نشاسته می باشد . پلی ساکارید ها مونوساکارید هایی میباشند که از 2 تاحدوداً 20 واحد تشکیل می شوند . آن‌ها شامل استاکیوز و رافینوز مو جود در دانه سویا می باشند . گیاهان به طور کلی مقادیر زیادی الگوساکارید ندارند . به استثناء الگوساکارید ها، شکرها به وسیله آنزیم های پستانداران قابل هضم می باشد . اندازه شکر مواد خوراکی زیاد متغیر می باشد . غلات بالغ مثل ذرت یا این که یولاف (جو صحرایی) میزان دوچندان پاره ای شکر دارا هستند زیرا اکثر وقت ها این میزان برای ذخیره پلی ساکاریدها تبدیل شده هست . طعام جانبی مثل ملاس ، ضایعات نانوایی وشیرینی پزی، تفاله مرکبات، و پوسته بادام مقادیر بالایی از شکر دارا هستند . اما راه های فرآوری و همچنین مواد مبدا می تواند تغیرات بزرگی را تولید کنند . طعام های تخمیر شده مه مشتمل بر سیلاژ، غلات تقطیری یا پس باقیمانده تخمیر غلات می باشند، گلوکز، فروکتوز یا ساکاروز باقی مانده یه خرده دارا‌هستند زیرا مقادیر متعددی از این شکرها در طول کار تخمیر مصرف گردیده است . 

هضم 

شکر در طیور بزاق و کراپ (کیسه ای در نای پرنده ها که غذا در آنجا ذخیره شده یا برای هضم آماده می شود) مرغها حاوی آلفا – آمیلازهایی می باشد، البته هضم نشاسته مقداری در کراپ و همچنین سنگدان چشم می شود . هضم اکثر زمان ها کربوهیدرات ها (پلی ساکارید ها) موجود در منوساکارید ها و جذب متعاقب آن‌ها در روده کوچک چهره می گیرد . آلفا- آمیلاز از پانکراس به درون دودنوم ترشح می شود و این هیدرولیز باعث تولید مالتوز و برخی شاخه های دیگر الگوساکارید ها (ایزومالتوز) می شود . آنزیم مالتاز، که همینطور آلفا- گلوکوسیلاز نا میده می شود، مالتوز را می شکند ما دامیکه ایزومالتاز ساخت شده به وسیله مخاط روده کوچک الیگوساکارید های شاخه دار را به گلوکز هیدرولیز می کند . دیواره غشایی ژژونوم حاوی دیگر دی ساکریدهایی می باشد که هضم پلی ساکارید های پیچیده رژیمی را به مونو ساکارید ها بدون نقص می سازد . ساکاروز نیز به وسیله سوکراز به گلوکز و فروکتوزهیدرولیزشده در حالی که لاکتاز هر دسته لاکتوزرا به گلوکز و گلاکتوز تبدیل می نماید . شکر ها به تیتر منابع انرژی بخش بهتری نسبت به نشاسته در سیستم دام زمینه پذیرش قرار گرفته میباشد . وسیع ترین کار مالتاز در ژژونوم و سپس در ایلنوم صورت می پذیرد در حالی که تحت ترین اندازه در دودنوم دیده شده است . بدین ترتیب توان و امکان سوخت ساز ساکاروز به اندازه قابل توجهی اکثر از نشاسته می باشد .(جدول 

1 ) شربت شکر افزودنی انرژی زای بی نیاز بوده که می تواند به خیر و خوبی در کنار طعام قرار گیرد . از این جهت که قیمت انرژی آن برابر با ذرت می باشد، می تواند به خیر و خوبی جایگزینی اقتصادی در غذا طیور باشد . 

(جدول 2 ) این امر می تواند تغییری را در فرمولاسیون غذا طیور ساخت کند چون شربت شکر حاوی هیچ ماده غیره قابل هضم نبوده و بنابراین می تواند به عنوان خوراکی با انرژی فوری به فعالیت رود . 

این شربت همچنین بو خوش دلپذیری به طعام می بخشد . الیته از آن جهت که این شربت انرژی را سوای بیشتر کردن لیپید ساخت می کند، شکل پذیری کلسترول در گوشت و تخم مرغ به دست کم می برسد . هر چند این مبداء به عنوان مکملی غذایی برای برای آدم در لحاظ گرفته شده است، می توان از شربت شکر به تیتر یک طعام حساس برای طیور به کارگیری کرد . 

گلوکز 

در مرغها مرغها برای نشر بافت، ساخت تخم مرغ و بقا به گلوکز احتیاج دارند . به جای گلوکز، انرژی قابل سوخت و ساز (ME ) در محاسبات احتیاجات غذایی به فعالیت رفته است . امروز، متخصصان علم ها تغذیه 2 کیلوگرم خوراک برای یک کیلوگرم گوشت و 4 کیلوگرم طعام برای ساخت 12 عدد تخم مرغ در حیث می گیرند .(جدول 3 ) . 

عمده جیره طیور دربردارنده حدود 60 درصد غلات می باشد . از بین 2900 کیلو کاری ME ،2000 کیلو کاری از غلات و نشاسته حاصل می شود . به این ترتیب گلوکز ماده غذایی با اهمیت در جیره می باشد مشاهده گردیده هست که حدود 63 گرم کربوهیدرات، مخصوصاً نشاسته، روزمره به یک مرغ تخم گذار داده می شود (252 کیلو کالری ) ولی تخم مرغ صرفا دربردارنده 5/1 گرم کربوهیدرات می باشد و این در حالی میباشد که در ازای دادن 6 گرم چربی، 14 گرم چربی در تخم مرغ ترشح می شود . این مسائل نشان می دهد که مقدار بالایی از گلوکز برای انرژی لیپونئوژنسیس را کاهش دهد، ولی انرژی اکسایشی مسئله نیاز برای مخلوط تخم مرغ فراوان بالا می باشد . فیض این که طیوران سطح های قابل مراعات ای از گلوکز را در جیره خود نیاز دارا هستند . تامین گلوکز به شکل شربت شکر مطمئناً توشه هضمی را سبک کرده و ضریب تبدیل انرژی را پربازده می نماید . داده ها به دست آمده از پژوهش ها نشان می دهد که پلاسمای گلوکز جذب غذا را در طیور در اختیار گرفتن می کند . به این ترتیب گلوکز رژیمی نقشی کلیدی در تغذیه طیور دارد . روندی هم برای بیش تر کردن اسید چرب به جیره طیور و در سود بالا بردن ME وجود دارد . نهشت چربی در بدن طیور ارتقا وزن آن ها را به دنبال خواهد داشت . جیره های جان دار که حاوی کنسانتره های بالایی از ذرت می باشند در بهبود موقعیت کربوهیدرات طیور برنا دوچندان مؤثر می‌باشد زیرا تنها کار حداقلی از آمیلاز در درخشان و کلوی آن ها وجود داشته و بدین ترتیب اغلب کربوهیدرات ها از پاراگراف نشاسته و دیگر ترکیبات فیبری متعاقباً به شکل شکر ساده شکسته شده که در ژژونوم جذب می شود ( جدول 4 ) . 

الفا آمیلاز از دود نوم زنجیره های 2/1 آلفای هر دو طرف نقاط انشعابی 6/1 مولکول نشاسته راهیدرولیز کرده و عمده مالتوز و بعضی دیگر شاخه های الیگو ساکارید را تولید می کند . 

مالتوز ودیگر دی ساکارید ها به مونوساکارید هایی که پتانسیل جذب شدن دارند، شکسته و تبدیل می شود . در حالی که جذب نشاسته به اندازه 97 درصد در خروجی ایلئوم به وقوع پیوستن می پذیرد . اختلافات قابل توجهی در قیمت های گزارش گردیده در ارتباط با کار آمیلاز در دودنوم وژژونوم وجود دارد، اگر‌چه شواهد خیر برای ارتقاء قابل مراعات ساخت آنزیم به طور همزمان با پرورش پرنده و بزرگتر شدن آن وجود دارد . خوراک دادن با غلات برگرانروی روده تاثیر می گذارد . اغلب مطالعات گزارش داده اند که کاهش گرانروی مواد هضم شده یاور با بهبود تلاش خواهد بود . همینطور عنوان گردیده هست که گرانروی «آرابینوکسیلان» می باشد که در عمل های ضد تغذیه ای سهم داشته، خود را با کاهش جذب مواد غذایی آشکار کرده و بالاخره پرورش ضعیفی در طیور به همپا می آورد . گمان می رود که مواد هضم گردیده با گرانروی بالا حاصل شده از رژیم های برپایه گندم، جو و یولاف (جو صحرایی) مانع دسترسی مواد غذایی هضم گردیده به سلول های اپیتلیال روده می شود . مشارکت شربت شکر در جیره می تواند نقص‌ گرانروی روده راآرام سازد . 

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.