رشد
مرغ محلی (پرورش مرغ بومی) با دست کم امکانات ، سرمایه اندک و درآمد ماهیانه ۳ میلیون تومان
در این قسمت قصد داریم یک عمل خانگی را برایتان شرح دهیم که از درآمد خیر برخوردار میباشد . و عمل دوچندان سختی هم نمی باشد .
پرورش مرغ مستقر برخلاف طیور صنعتی از بازده اقتصادی متعددی برخوردار می باشد . پرورش طیور صنعتی با نوسانات بها تخم مرغ و گوشت مرغ در بازار کنونی صرفه اقتصادی ندارد . و بخش اعظم مرغداران چه در رویش مرغ گوشتی و چه در پرورش مرغ تخمگذار صنعتی با ضرر و زیان های بخش اعظمی روبرو گردیده اند . و در برخی از استانها بیش از ۵۰ درصد مرغداریها تعطیل شده اند .
رشد
مرغ بومی یا این که پرورش مرغ محلی با سود دوچندان و سرمایه کم
رویش
مرغ ساکن نیاز به تجهیزات ندارد !!
هر چند در صورتیکه در رویش مرغ مستقر یا این که همان مرغ محلی از امکانات امروزی به کار گیری شود ،سود بیشتری قسمت پرورش دهنده می شود . اما با خلاقیت می بضاعت و توان تجهیزات پرورش مشتمل بر :آبخوری ، دان خوری ، آشیانه تخم گذاری و … را با وسایل معمولی ساخت .
درواقع با هیچ تجهیزاتی می توان به رویش مرغ مستقر پرداخت .
مزایا
مرغ بومی – مرغ ساکن در مقایسه با طیور صنعتی مقاوم تر میباشد .
– رویش مرغ محلی نسبت به مرغ صنعتی تلفات کمتری دارااست .
– مرغ بومی نسبت به بیماریها و گرما و سوز و سرما مقاوت بیشتری دارااست . و این دستور سبب نتیجه دهی عمده می شود .
هر چند تلفات در مرغداری ها اجتناب ناپذیر می باشد ولی در چهره رعایت بهداشت و واکسیناسیون می بضاعت مرگ و میر مرغ ها را به دستکم رساند .
پرورش
مرغ محلی در خانه مرغ خانگی یا این که مرغ مستقر را می توانایی در خانه نیز رویش داد و با پس باقیمانده خوراک و صیفیجات تغذیه نمود .
•
آیا که می بضاعت و توان مرغ ساکن را در منزل رشد داد؟
جواب: مرغ خانگی همان گونه که از اسمش پیداست ، در منزل حفظ می شود ولی به حافظه این که سروصدای متعددی دارند و ممکن میباشد برای مجاور ها مزاحمت ساخت نمایند و همچنین در تعداد زیاد ممکن میباشد بوی آن برای همسایه ها مزاحمت ساخت کند .
البته با تمهیداتی می توان بوی مرغداری را بطور کامل از در میان برد .
واحد
پرورشیتان را در قریه دایر کنید خوب تر است واحد پرورشی خویش را در یک ناحیه روستایی دایر فرمائید .
صرفنظر از این که اجاره یا این که تهیه دور و اطراف در یک حیطه روستایی ارزانتر است، امکان دسترسی پرنده به خاک ما یحتاج برای تغذیه هم آماده بوده و علاوهبر این میتوانید از پسماند کشاورزی و باغداری روستاییان برای تغذیه پرنده ها به کارگیری فرمایید .
هزینه
تجهیز واحد پرورشی در بین ٤,٥ تا ٦میلیون تومان
پس
از زمان اول، فیض خالص تقریبا صد درصد می گردد