دستگاه جوجه کشی

دستگاه جوجه کشی

دستگاه جوجه کشی

دستگاه جوجه کشی

رشد دهندگان طیور ساکن بومی

به گزارش مجموعه استان های باشگاه خبرنگاران برنا از کرمانشاه علیرضا حیدری مدیریت سازمان بهداشت و مدیر بیماری های طیور دامپزشکی استان کرمانشاه با اشاره به شروع فصل سوزوسرما و احتمال شیوع بیماری های طیور و قابلیت انتقال آن به بشر گفت: با مقدمه ورود طیوران مهاجر به میهن و احتمال انتقال بیماری های طیور از این پرندگان به طیور بومی، حتمی میباشد شهروندان با رعایت بعضا اصول بهداشتی خود را از زد خورد با این بیماری در امان نگه دارا هستند . 

او در ادامه به شهروندان پیشنهاد کرد که از خرید طیور مستقر که به وسیله وانت بارهای زمان گرد و یا این که در محل های عرضه گوشه و کنار شهرها به فروش می رسند انقطاع خود داری کرده و مرغ مصرفی خویش را از مغازه های مجاز که گوشت مرغ را بصورت بسته بندی در کشتارگاه صنعتی و زیر نظر دامپزشکی عرضه می کنند تنظیم کنند . 
این رده مسئول ابلاغ کرد: رشد دهندگان طیور ساکن بومی روستاها نیز از آزاد بودن طیور خود و از رابطه با پرندگان وحشی جلوگیری کرده و طیور بومی خویش با ساخت فنس در اطراف مکان رویش آنان از پرندگان وحشی جدا کنند . 

رئیس سازمان بهداشت و مدیر بیماری های طیور دامپزشکی استان کرمانشاه پیشنهاد هایی هم برای واحدهای صنعتی رویش طیور داشت از گزاره این‌که قبل از ورود جوجه یک روزه، سالن ها ضدعفونی و مهیا شود و همینطور پیشین از جوجه ریزی از بهداشتی بودن محل پرورش با تایید دامپزشکی اطمینان حاصل گردد . 

حیدری ادامه داد: واحدهای صنعتی رشد طیور باید برای هر دوره جوجه ریزی از دامپزشکی محل، جواز حتمی را با کد رهگیری دریافت نمایند و پیشین از خرید جوجه یک روزه از سلامت گله مادر با پند گرفتن از ادارات دامپزشکی و اتحادیه های مرغداری اطمینان حاصل نمایند . 

او یادآور شد: واحدهای صنعتی اضطراری هست که هنگام خرید جوجه یک روزه سند سالم و جواز بهداشتی آن را از دامپزشک محل خریداری، تحویل گرفته و جهت سلامت گله آب قضیه به کارگیری مرغداری را سالی یکبار آزمایش و آنالیز نمایند . 

این رده مسئول با تاکید بر جلوگیری واحدهای صنعتی از قرض دریافت کردن اسباب مسئله نیاز از بقیه مرغداریها، بیان داشت: مطلقا دان مورد نیاز مرغداری را از محل مطمئن و غیرآلوده خریداری و از خریدن دان سایر مرغداری ها جلوگیری شود . 

مدیرکل دامپزشکی استان کرمانشاه گفت: از کیسه های خالی عصر های پیشین برای حمل و نقل مواد غذایی خویش داری شود و محل ذخیره و انبار دان باید تماما ‌سرپوشیده و از دسترس طیوران و حیوان‌ها موذی به به دور باشد . 

حیدری همچنین بر انجام برنامه واکسیناسیون گله بر شالوده بیماری شایع حوزه‌ و راهبرد اداره دامپزشکی تاکید کرد و افزود: از ورود اشخاص متفرقه به مرغداری جلوگیری شود و برای بازدید کنندگان و ماموران مدنی هم لباس عمل و چکمه منزه و ضدعفونی شده از پیشین فراهم وجود داشته باشد . 

وی افزود: تجهیزات شستشو و ضدعفونی برای خودروهای ورودی به فارم (حوضچه های ضدعفونی یا این که داکت ضدعفونی) و همچنین تجهیزات لازم برای ورود افراد به تالار (حمام جهت دوش گرفتن، حوضچه های ضد عفونی افراد، تجهیزات شستشو و ضدعفونی دست، خرقه عمل و چکمه) فراهم باشد . 

این جایگاه مسئول همینطور از رشد ها خواست تا هر جور تلفات غیر عادی خود را به اداره ها دامپزشکی محل اطلاع دهند و لاشه های تلف گردیده را مرتبا از تالار مرغداری بیرون کرده و در خود آن مرغداری با اعتنا به تجهیزات جان دار (کوره لاشه سوز یا چاه دفن لاشه ) به چهره بهداشتی دفن نمایند . 

مدیرکل دامپزشکی استان کرمانشاه با این سفارش که نباید جنازه های بیمار و تلف گردیده و یا کود و بقیه مواد مازاد مرغداری در محیط اطراف و یا این که بیابانها متفرق شود، ادامه داد: در نقطه نهایی هر زمان برای تایید سلامتی گله و خروج مرغ و بقیه مواد از تالار از اداره ها دامپزشکی محل مجوزحمل به مقصد کشتارگاه اخذ شود . 
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.