دستگاه جوجه کشی

دستگاه جوجه کشی

دستگاه جوجه کشی

دستگاه جوجه کشی

هداشت خطوط آبخوری در سالنهای مرغداری تامین آب بهداشتی

هداشت 
خطوط آبخوری در سالنهای مرغداری تامین آب بهداشتی جهت سالمی گله و همت بهینه اقتصادی آن لازم است .خطوطی که آب را به پرنده ها می رساند واضح نیستند،لذا دیدن آنچه درون لوله ها اتفاق می افتد غیر ممکن میباشد .به همین عامل در زمان پاک سازی و ضد عفونی فارم در میان دو جوجه ریزی این بخش از تالار ها می تواند به راحتی فراموش شود .لذا توجه به پاکسازی سیستم آبخوری پس از هر گله امری لازم است . 
بهداشت برد آمیز آب با شست و رفت مفید خطوط آبخوری ابتدا می شود .تنوع و تغییر تحول پذیری سیستم های آبخوری موجب معضل در انتخاب منش پاک سازی می شود البته می توان با داشتن اطلاعاتی از کیفیت آب،ابزار صحیح و اندکی همت بر آن ها فائق آمد .با 
پیروی از ارشادوراهنمایی های تحت طیوران شما آب با کیفیت در اختیار خواهند داشت: گام 
اول:آنالیز آب را داشته باشید آب را جهت مواد معدنی که موجب مشقت آن می شود چک نمائید کلسیم،منیزیم، و منگنز،اگر آب محتوی بیش از 90PPM مجموع کلسیم و منیزیم و یا این که 0/05PPM منگنز باشد در نظر به دست آوردن سختی گیر و یا این که اسید در برنامه پاک سازی خطوط آبخوری موضوع نیاز خواهد بود .این ترکیبات رسوب مواد معدنی در خطوط آبخوری و بست ها (اتصالات آن) را از بین می موفقیت . 
گام 
دوم:اتخاب تمیز کننده بهداشتی یک ماده تمیز کننده بهداشتی که بطور موثری قدرتمند به حل کردن و از در بین بردن همگی بیوفیلم یا گل و لای جان دار در سیستم آبخوری یاشد را تعیین فرمایید .از بهترین مواد جهت این منظور محلول های تغلیظ شده پراکسد هیدروژن می باشد . 
گذشته از به کارگیری از هر تمیز کننده قوی،از کارکرد صحیح مخازن آب مطمئن شوید زیرا در این فیس فشار هوای ایجاد گردیده در خطوط آبخوری به راحتی تخلیه می شود .قبلی از استعمال از تمیز کننده ها جهت پرهیز از جراحت های غیر واجب یه سیستم آبخوری با تامین کنندگان امکانات مشورت کردن فرمائید . 
قدم 
سوم:آماده سازی محلول تمیز کننده از قویترین سفارش گردیده در بروشور ماده مورد حیث جهت حصول شایسته ترین نتیجه استعمال نمائید .اکثر مقسم های سیستم آبخوری فقط بضاعت پخش کردن غلظت های در بین 8/0 تا 6/1 درصد از ماده اساسی نخستین را دارند .لذا در صورت نیاز به غلظت های بالاتر،بهتر هست محلول تمیز کننده غلیظ اولیه را در یک تانک بزرگ حل کرده و بدون استفاده در سیستم آبخوری توزیع کنید . 
برای مثال اگر محلول 3% موضوع نیاز می‌باشد سه حجم از ماده تمیز کننده را با 97 حجم آب برای ایجاد محلول نهایی ترکیب نمائید .از مالامال اکسید هیدروزن 35% با رقت 3% به تیتر تمیز کننده ایده آل جهت سیستم های آبخوری می توان نام برد . 
قدم 
چهارم:شستشو و تمیز کردن خطوط جهت مالامال کردن و پاک نمودن 30 متر لوله آبخوری به قطر 20 میلی لیتر به 30 تا 38 لیتر آب نیاز می باشد .در صورتیکه سالنی با 150 متر ارتفاع و دو خط آبخوری داشته باشیم باید حداقل 380 لیتر محلول پاک کننده ساخته شود .خطوط آبخوری به نحوی بایستی طراحی گردد که امکان باز شدن و تخلیه بدون نقص را در بازه زمانی پاک سازی داشته باشد . 
جهت 
تطهیر خطوط آبخوری از فرآیند تحت پیروی کنید: 1-لوله های آبخوری را برای تخلیه شدن کامل باز فرمایید . 
2-مواد تمیز کننده را وارد لوله های آبخوری نمائید . 
3-آب خروجی از لوله ها را مشاهده کنید تا از وجود مواد پاک کننده در آن مانند کف مطمئن گردید . 
4-لوله 
های آبخوری را پس از مالامال شدن از مواد پاک کننده بسته و بگذارید مواد طبق سفارش کارخانه تولید کننده در لوله ها باقی بماند (در چهره قابلیت بیش از 24 ساعت) 5-بعد از گذر کرد مدت مقطع معلوم مواد منزه کننده را با فشار آب از لوله های آبخوری بیرون فرمایید .آبی که برای این خواسته به کارگیری می شود می بایست حاوی به عبارتی مرحله از ماده پاک کننده باشد که بطور نرمال در آب آشامیدنی پرندگان وجود دارااست .در غیاب برنامه استاندارد بهداشتی آب،می توان یک محلول غلیظ اولیه با افزودن 113 گرم هیپوکلریت سدیم 5% به ازای هرلیتر درست کرد و آن‌گاه آن را به نسبت 5/7 گرم در هر لیتر رقیق ساخت .به این وسیله آب شستشویی با 3-5 PPM کلر مهیا خواهد گردید . 
6-پس از تمیز کردن،پاکسازی و تخلیه سیستم،آب تامینی باید تازه و کلرینه گردیده باشد (3-5 PPM در دورترین آبخوری از منبع) .در فیس استفاده از دستگاه میزان گیری فعالیت اکسیداتیو (ORP)،عدد آن حداقل بایستی 650 باشد . 
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.