دستگاه جوجه کشی

دستگاه جوجه کشی

دستگاه جوجه کشی

دستگاه جوجه کشی

سرمایش و گرمایش مکان رویش مرغ گوشتی

۴- 
سرمایش و گرمایش مکان رویش مرغ گوشتی حرارت محل بایستی فی مابین ۳۲ تا ۳۳ باشد و در روز چهارم به ۳۰ برسانید و در هفته دوم به ۲۸ و پس از آن هفته ای ۲ مرتبه از دما اندک فرمائید تا سکو در سن ۳۰ روزگی به ۲۲ رسد . برای وصال به این دما میتوان از سیستم گرمایشی و سرمایشی استفاده کرد . 

۵- 
نوردهی مطلوب مرغ گوشتی – ۲ شب اول فروغ و روشنایی را خاموش نکنید تا جوجه بخش اعظم به سالن و محل دانخوری و آبخوری آشنا شود . 
– نوروفروغ مناسب: تا ۵ روزگی برای هر متر مربع ۵ وات (معادل ۶۰ لوکس) و آنگاه تا ۲۰ روزگی ۳ وات (معادل ۳۶ لوکس) و آن‌گاه تا پایان زمان ۱ وات (معادل ۱۲ لوکس) باشد . 
– مقدار نور و روشنایی در محل مرغداری می بایست یکسان باشد . 
۶- 
تهویه تالار مراقبت مرغ گوشتی به وجود آوردن هوای منزه و خروج هوای آلوده در داخل سالن یکی از مهمترین کار یک مرغداری می باشد . 
در تالار ها به علت تعداد بالا بودن طیور و سرعت رویش آن ها وجود اکسیژن با اهمیت می ‌باشد و داشتن تهویه در تالار باعث: 
– 
کاهش سکو حرارت – 
به دستکم رساندن گرد و غبار و بوی گازها – 
کاهش رطوبت – 
کاهش گازهای مضر – فراهم کردن اکسیژن برای تنفس می شود . 
نداشتن تهویه مناسب منجر بروز بعضا مشکل ها مانند افزایش رطوبت بستر، ارتقا جایگاه حرارت، تنفس بوی آمونیاک و آسیب به شش ها و دستگاه تنفس، کاهش رشد، کاهش راندمان تبدیل غذایی و ضررهای اقتصادی می شود . 

تهویه 
سالن محافظت مرغ گوشتی 
پرورش 
مرغ گوشتی به رخ صنعتی همواره که به جلو می رویم با افزایش جمعیت برخورداریم که تولید ها مناسب با نیازهای و احتیاجات مردم ارتقا میابد، که در این راستا تولید ها گوشتی می باشد . مانند گوشت مرغ که مزیت های فراوانی دارد . در این راستا نیاز می باشد که رشد مرغ به صورت صنعتی بیشتر انجام شود . 

تامین مواد غذایی برای مردمان یک رویکرد روز افزون می باشد که پی در پی اکثر و بخش اعظم می‌گردد . جمعیت دنیا و نیز ارتقا مرحله بهداشت و کاهش مرگ و میر و نیاز روز افزون آدمی به پروتئین می باشد و آدم به دنبال منابع غذایی دیگر و نو می‌باشد که یک عدد از آنها گوشت طیور می باشد . 

با 
دقت به این که رویش مرغ گوشتی نسبت به پرورش بقیه حیوانات و طیور دارنده امتیازات و مشخصات منحصر به شخص می باشد، بایستی به این اشاره کرد که عمل در این رشته دارای مصرف اقتصادی بوده و در ادامه فعالیت در این زمینه: 
– اندازه مواد ضایعات در گوشت مرغ با سایر دام ها کمتر است، مانند گوشت گوسفند ضایعات حدود ۵۰ % و در مرغ حدود ۲۵ % می‌باشد . 
– گوشت مرغ از لحاظ رشد و هضم بعد از گوشت ماهی از دیگر پروتئین ها می باشد . 
– پرورش مرغ گوشتی به راحتی قابل انجام هست و در محیط کوچک میتوان تعداد زیادی را رشد اعطا کرد . 
– رشد کردن مرغ بسیار سرعت بالا میباشد طوری که یک جوجه به وزن حدود ۵۰ گرم بعد از ۶ تا ۸ هفته به حدود ۴۰ برابر وزن خویش می رسد . 
– 
جیره غذائی به گوشت در مرغ نسبت به بقیه دام ها بالا بوده به طوری که در مرغ های تصحیح گردیده این ضریب ۲ تا ۲/۲ و در گوساله و گاو در بین ۶ تا ۹ % متغیر است 
پرورش 
مرغ گوشتی به منش صنعتی 
برآورد 
سرمایه اول برای منش اندازی مرغداری گوشتی در 
پایین آورده ایم که برای رویه اندازی رویش مرغ گوشتی و آغاز نخستین کار چقدر سرمایه و تجهیزات باید داشت؟ 
قبل از توضیح به این نکته دقت نمایید که برای داشتن یک واحد مرغداری صنعتی بایستی حتما تعداد ۱۲ تا ۱۶ هزار مرغ و یا عمده داشته باشید که نیز بتوانید مجوز بگیرید و هم این‌که به نتیجه دهی بالایی برسید . 

سیستم گرمایشی و سرمایشی (ماشین آلات) تمامی این امکانات دوچندان هزینه‌ بر هستند و تهیه نکردن هر کدام باعث متوقف شدن کار می‌شود . 

– پروانه تاسیس مجوزی هست که برای ایجاد ساختمان ها و هر نوع واحد صنعتی دامداری و مرغداری انجام میگردد . 

– پروانه بهره برداری : مجوزی می‌باشد که بعد از ساختمان ها و تاسیسات طرح، جهت بهره برداری از واحد برای درخواست کنندگان صادر میگردد . 

در صورتی‌که کسی بخواهد یک واحد مرغداری صنعتی بسازد، مطلقا می بایست در بیرون از شهر زمین تهیه کند و به مراجعه ‌کنندگانی که کمتر از ۱ هکتار زمین داشته باشند، به هیچ عنوان مجوز داده نمی شود . 

هر واحد صنعتی به آب نیاز داراست که آب لوله کشی هزینه کمتری داراست . 

برای وسایل موضوع نیاز مرغ سالن باید تجهیزات مربوط به جوجه ‌کشی اجرا نماید . بر مبنا استانداردها بایستی به ازای هر ۱۰۰۰ جوجه در مادرهای تصنعی و مصنوعی ۱۰ ـ ۸ عدد آبخوری آویز اثبات و ۶ عدد آبخوری کمکی کوچک پلاستیکی، یعنی جمعا ۱۶ ـ ۱۴ عدد آبخوری در حیث گرفته شود . 

این گونه آبخوری ها می بایست قبلی از جوجه ریزی انجام شود و سکو حرارت آب آبخوری ها می بایست حدود ۱۵ ـ ۱۰ مرتبه سانتی ‌گراد باشد . 

دستگاه آسیاب میکسر یک عدد از موردها قضیه نیاز می‌باشد که دانه ‌ها را ترکیب کرده که دان مرغ‌ ها تهیه می‌شود . 

هواکش و سیستم تهویه نیز نیاز حیاتی مرغدارها می‌باشد . برای یک فضای ۱۰ هزار متری سه هیتر قضیه نیاز هست . 

هزینه بهداشت هر جوجه بسیار کم است، و هر مرغی حدودا ۵ کیلو خوراک می‌خورد . 

هزینه 
پرورش مرغ گوشتی هزینه ایجاد و ساز برای مرغداری ۱۰ هزار قطعه ای حدود ۲۷۰ میلیون تومان میباشد . 

متوسط هزینه حتمی برای تهیه و تنظیم همگی تجهیزات و وسایل زمینه نیاز برای یک مرغداری ۱۰ هزار قطعه ای در سال ۹۵ حدود ۷۵ میلیون تومان بود . 

هزینه ساخت ساختمان و یار با آب لوله کشی استفاده شده حدودا ۸۵ میلیون بود . 

هزینه تامین مواد اولیه چیزی حدود ۲۴۰ میلیون تومان می شود . 

حقوق و حقوق و دستمزد کارگران حدود ۱۵۰ میلیون تومان در 1‌سال می شود . 

البته می بایست در هر حیطه ارزیابی های لازم انجام شود تا بتوان بها دقیق تری را برآورد کرد . 
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.