بخش اعظم به کمک عصاره سیر تزریق عصاره سیر به جنین جوجه ها در مراحل اول تکامل باعث ارتقاء جمعیت جوجه هاى گوشتى نر در طى آزمایش انجام شده در خاورمیانه گردیده میباشد .
از آنجایى که جوجه هاى گوشتى نر نسبت به جوجه هاى گوشتى ماده پر سرعت تر رشد مینمایند و ضریب تبدیل پائین ترى دارند ، تعجب آور نمی باشد که کوشش هایى جهت افزیش جمعیت جوجه هاى نر هچ گردیده صورت گیرد . محققین اثرات نسبى عصاره سیر و تعدادی محرک گیاهى دیگر را در تغییرو تحول جنسیت جوجه ها زمینه مقایسه قرار دادند . محرک هاى گیاهى در هفته هاى ابتدایى سبب ساز پرورش غدد بیضوى در جوجه هاى گوشتى متاع ماده شده اند .
تخم مرغها توسط یکى از ترکیبات محرک کننده ( و هم آب مقطر به تیتر گروه شاهد ) در سن 5 روزگى تلقیح شدند و هنگام جوجه آورى ، جوجه هاى حاصله انتخاب جنسیت شدند و تا سن 8 هفتگى رویش داده شدند . نسبت جنس نر به ماده در مجموعه در اختیار گرفتن 1/1 به 1 بود که به طور مشخص کمتر از سایر گروه اى آزمایشى بود . عصاره سیر منجر تولید نسبت 6/2 به 1 شوید که در هنگام استعمال از محرک هاى گیاهى دیگر این نسبت تا 5 به 1 افزایش یافت .
در این گروهها هیچگونه تغییرى در اندام یا تلاش جوجه هاى گوشتى تا سن 8 هفتگى مشاهده نشد